Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, April 28, 2011

Laluna : Graduate sudahhh ! :)

Assalamualaikum !
- hello ! hello ! hahaha.... today , besh gilak baby ouhh ! *opss.... hehehe! stat from 9.45am , tadi ! i'm unofficially graduate from diplomaa ! hahahahaha , ehemmm! kau ade ? hahaha...

makhluk bermate palsu nie, hahaha

budget nak gegedik ngan webbie nie :p hahaha

yeayyy ! dah graduate ! :)


pagi tadi, punya la susah aku nak bangun , malam tadi aku tido paling lambat pulak, mane tak nye weyh, aku punye sifat pemalas nak siap kan slide tu memang bawak padah .. nasib baik la aku terjumpe printer lame kat bilik bapak aku malam tadi, so sempat la jugak aku print all the slide untuk di present kan keesokkan harinya (hari nie la ) , after that, kena bangun pagi la kan, aku gerak dalam pukul  7 lebih macam tu, mate aku tak bole belah doe.. mase gah driving , naseb baik ade wife terchenta *anna ! hahahaha.. dia tolong picit kan bahu aku, ilank sikit la kengantukan yang melanda diri ini kan.... haa, after that , memang aku pecut laju - laju ! nak bagi hilang ngantuk pnye pasal ! hahaha :)

sampai jek kat uitm , aku dengan susue terus meredah jalan , dan mencari MAKMAL 2, aku dah nampak Iza disitu , omak ait, dengan blazzer nye, kemain lagi .... * untung laa..
dia start present dulu ... after that , susue and me ! memang pada awalnya berpeluh gak la.. nak speaking bagai kat depan tu , mau tak nya weyh ... dah lame akok tak speaking kot  ! memang bersepah bagai , hahah lantakkan janji lepas ! aku puas hati ! ALHAMDULLILLAH ! :)

then, suddenly fikri mesej .. dia suh jumpe dia gak, bawak budak-budak nie, no matter what, budget nak buli ... kiteorang kan, gud-gud jek mamat tu, cepok kang ! hahaha ..

lepak dengan dia and wan kidz dekat satu gerai , budget nak sarapan pagi ler, aku makan nasi lemak tu , tak macam bersepah lak, mau taknya weyh, ayam tu , kemain liat lagi, adess! cover malu jap, segan den. huhu ...

for now, aku dekat UiTM, lendu , library tingkat atas :)
sape-sape nak jumpe ... meh sinie meh . lepas nie, dah jarang dapat jumpe dah , we all pon dah kempunan nak jumpe , mr. nikon a.k.a klon Sharnazz yang kononnya hencemm sangat tuhh, *nasir ler . hahaha dia dah balik dah, shampo pon dah gerak balik dah ... :(
takpelah hari tu pon dah spend time dengan diorang puas gile .. nie ade sikit pic nak share , memories with paabas :)



*nanti den upload . ade byk or maybe aku bole wat entry khas tok pic tu sume, nak ke tak cha ??? hahaha. layan kan , tengok mood la camnee. kang ade yang kata aku perasan lagi kang ;p

okay, okay, done for now,nanti aku merepek lagi, hehehe :)
by lalun : kadang-kadang geram , kadang - kadang sayang , kadang - kadang benci , erk ? tatau la. hahaha

4 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D tacing org kate ko perasan ke??
relax sudeyh...hehe

Laluna_Semalaman said...

ahahaha, sket2 la, cha... smpai ati, sobs2.......

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

mmz said...

peh2..akak seniorrrr... :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...