Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, April 25, 2011

LALUNA : tema minggu nie ! :)

assalamualaikum korang!
bape hari tk update belog nie, meraban sikit la hidup nie, ... nie aku pusing kiri, pusing kanan . all the g2 dah selamat membute dah, cume aku seko-seko jek yang belom melolap kan mato ...
hari tu , aku pergi karok dengan mereka-mereka nie.. tibe-tibe, aku terdetik tok pilih lagu tema belog aku minggu nie, AKU TAK PERCAYA CINTA - LIYANA JASMAY

lagu nie bagi semangat tok aku and kaum-kaum yang sejenis dengan aku tok maintain single :)
but tak de lah sampai tak kawin langsung, it just whut i wanna say here, kalo jodoh tu tak kemana ..
dari pandangan seorang laluna yang single dah lebih 4 tahun.... ++ nie.. ( poyo siot ayat ko lalun ) hahah biarkan3!
ramai yang aku tengok dah kecundang sekarang nie.. daripada yang dulu nya aku tengok bahagia sangat-sangat , memang musim clash agaknya ya.. ? erk..... ( benda nie tade kena mengena dengan someone yang hidup atau pon mati ) nie hanya pandangan mata seorang laluna sahaja, thx :)

berdasarkan potfolio diorang - diaorang nie, aku mengambil banyak iktibar sebelom memulakan sesuatu perhubungan itu . adalah sangat bahaya bile terlalu mudah memberi hati pada seseorang yang belom pasti hadirnya itu, selama-lamanya ke or sekadar sementara .

jangan terlalu batak sangat dengan sesuatu perhubungan yang tak berapa nak rasmi tu .. takot-takot panas tak sampai ke petang, hujan pula di tengahari , cewahh ! ayat ko ! haha.. sekadar memberi nasihat , (walaupun aku tak berkecimpung dalam hal-hal cinta hati or cinta mati nie ) aku just nak memberi peringatan pada semua  kaum hawa ... sentiasa bersedia akan sesuatu yang seperti ini, jangan terlalu mengharap. .. semua ni bagi mengelakkan tercetus nya, perkataan "frust menonggeng ! " why i say so, haa ! nie nak habak mai nie,
aku pon penah mengalami ape yang dia namakan FM ni. memang la tak seronok , kn korang kn ?
sakitnya, peritnya, pedihnya, perggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !
tak terkata ! senang cite, jangan cari pasal kalo tak kuat ... la kan.

ade sape-sape nak kata aku poyo or ape-ape sile bagi feedback kat ruang sepatutnya... aku tak miintak semua terpengaruh, yang ade tu ... jage baik-baik aku doakan kebahagiaan korang tu kekal selamanya ...insyallah, bagi yang belom tu, yang macam aku nie... start it with very, very careful my dear, belajar daripada kesilapan orang sekeliling...  ade hikmah kenapa semua tu berlaku, maybe nak bukak mate kite ..
dah la, banyak sangat aku merepek nie . entry nie aku buat sebenar nya nak cite pasal lain .

to you, you and you ...
do ples. clear your mind..
read and do ples understand dis lyrick , carefully,
there's a lot of meaning of something that i wanna say to you but,
tak sampai hati plak,
jangan ade salah paham lagi .. and jangan ade itu sifat 'perasan'
i hate it ... thanks !

motif aku letak pic ni ? haha saje nak mencapub ! nie la salah satu pic yang aku bakal upload later,tadi dah puas berphoto shoot with lovely g2. over kan aku , pakai dress lagi ! ladies sgt kn ? hahaha !


by lalun : tak semestinya aku layan kau lebih-lebih , tu sebab kau tu , special, you are same like other, cume something je, yang buat benda nie, sometimes nampak pelik, aku memang peramah , and tu sahaja, okay, bubyee! :D

2 comments:

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...