Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, April 6, 2011

Lunch @ Pizza Hut'z !

olla dior sumee! today , aku nk mengepost kejadian semalam, di mana peristiwa ini terbelaku ( merosakan bahasa betol !) di Pizza Hut'z depan UiTM, Kampus Bandaraya Melaka. Bile perut dah lapar, tekak mengidam yang high taste jek ! mamak TIDAK, cafe kbm TIDAK! lalu kami pon singgah ler di Pizza Hut'z, alahai ..selangkah kehadapan jek.... ( sekangkang kera orang cakap. huhu ) lintas jalan adalah moment paling susah, sebab jalan besar sangat ! *sengal lalu inilah hasil nya, pic dapat , perut pon dapat, thanks to FAI and KaK SHIDA, sbb same2 makan sekali semalam, hehe.. :)

office mate aku, howt'z kn ? korean style rmbut, eheh :)




sebelum and selepas, caya tak , aku yang ngabes kn segala2 nya, sebab dorang tak mampu dah . hah tu baru lunch pnye ! haha lom dinner ape sume... *kuat makan siot aku ...teehee :)


l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l


v



budget gile pic ni kn ? haha tapi ade aku kysah ?

dush! huaa..huaa.. !

;p



by lalun : korang tahu tak aku tiru pose cape ni ??? ce teka..ce teka..hahaha

daa ~ :)

7 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

aku admire gmbr last tu!!!!hehe

Laluna_Semalaman said...

heehe... kau tau tk, aku tiwu cpe nye pose tu ? haa...haa.. FL lorh, berangan sgt aku kn ? hehehe . thx dear :)

GiP@m a.k.a H@iQal said...

wah makan pizza hot ker?? bgs2 ...sowi aku xleh join on diet..huhuhu kowg xpe dh kurus...

Laluna_Semalaman said...

gipam : hahah... lepas dh diet, ley jek join , fai tu, asyik komplen nk diet gak, mybe dia ley join korang, diet couple, ngeee :)

|ShaChaPe'ah| said...

FL???sape lak tue??hehe

Laluna_Semalaman said...

FATIN LIYANA , kau try bukan link ni, http://honeykoyuki.blogspot.com/ santek weyh ! hehehee

Anna Farhana :) said...

wahh , FATIN LIYANA sangat pic ko yang last tuuuh . terharu FL kalau dia tengok gmbar ko nih :))))

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...