Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, September 11, 2011

Laluna : First day at UiTM Puncak Alam ..

Assalamualaikum lecture !!

*haha mengelabah tak kasi salam cenggitu ... kih3... tadeelah.. tu sjee jeh.. padahal hari first ni , lom menyempat masuk kelas lagi kott.. just mendaftar di fakulti sahaja . ;)
perkara yang aku belajar hari ni ..


first thing is , Datang awal tapi kena parking belakang , jangan parking depan ..
sebab ? nanti keta stuck sebab orang orang lain kat puncak tu , main parking sukati jeh.. bersabar jelah aku tadi menunggu orang orang belakang tu keluar , lame kott ..... - -''

second thing , Jangan Salah Lift ..
sebab : kes tadi .. ktorang naik ke tingkat atas , dengan harapan dapat la lift pasnie .. sat gi , naik lift salah .. muke sked pnye confident  , hadoi ! haha kena tegur gan one lecturer tu ..
'ini lift staff , you can be here .. bla..blaa blaa... ' hahaha..

third thing , Jangan gelojoh kat Cafe ..
sebab : tadi aku eksaited bile jpe cafe ... weh . mane tak nye gua gah haus kot.. haha aku ingat kan air tu tak di tutup bebetul.. so that aku tekan lar .. tak sangka terkuat , penyek terus cawan tu .. tumpah segala airnyee... - -'' bikin malu sajee.. bile macik cafe tu ketawa and cakap 'iyalahh cergas lagi .. masih pagi .. ' hahah adehhh - -''


okay ... ape lagi nak cite pasal pagi nie eh . hmm .. ade komplen skedd.. kat puncak alam kekurangan wargaa lelaki . lagi lagi kat fakulti aku ... hohoho ;D tapi still bole cuci mate la.. haha.. adehhh - -'' apelahh ko nie lalunn oit... ;p hee gurau jehh ;)


ok done , esok aku update lagi ... btw korang esok aku tade kelas aw ! hehe jangan jeles ehh ehh.. hehe..  rabu baru ade taklimat . tapi tak sure kol berapa .. diorang tak update pon . hmm geramm jehh tapi pikir gak , maybe dorang sebuk .. sebab fakulti dah di serapkan under fakulti business sekarang.... emm aku budak bisness la skg an ? hahaha ;p

ok done , jom masak pastu makan ... iema nak masak tu . aku tolongg . tolongg makan jeh.. haha tak lah.. sat gi aku tolong kat dapur tuh.. ok byee korangg ;)


lalunn : penat je pegi kedai PET's shop tu tadi . dia jual kucing je.. tak jual hamster , chaitt .. tapi kucingg dia comel2... but .. hmm aucchhummm ! haha sensitifff . tak bolehh wehh... - -''

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

babe..ouuhh itu ke yg syoknye..haha:D
btw, sape yg bwak kete?ko ke?

Miss Lalunn said...

hahahaha syokk la jugakk ;p

aku ler... wira tu haa. hmm zyqanye keta viva smpai minggu depan :)) hehehe ...

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...