Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, September 27, 2011

Laluna : I love my new life - PUNCAK ALAM ;)



Assalamualaikum ;)
wassup guy's ! soryy dah lame tak mengudupdate blog ni .. *lame ke ? baru bape hari. haha.. ntah la.. aku pon tak tahu mane pegi nye ke INTEREST san aku terhadap blog sayang aku ni ..

sejak menjejakkan kaki kat puncak alam ni, hidup budget nak busy je, padahal aku tak la busy mane pon kan . hahaha.. tapi seronok bile dengan kawan kawan sampai terlupe fb , terlupe blog, tumblr ... senang cite alam maya ni la.. hahaha.

banyak masa di habis kan dengan kuliah , kawan kawan , makan , tidur.. movie ;) on9 ? itu kalau dah tahap bosan nak mampus baru aku on... hehehe.

n'way talking bout the kuliah , so far so gud la.. budak budak kelas aku okay je, peramah je.. just maybe baru lagi. so tak la terlalu hu ha hu ha sangat. masih segan segan lagi kot. hehe .

sepanjang aku kat sini paling jauh aku penah bawak is banting selangor. rumah susue. pehh dugaan betol nak sampai rumah minah sorang tu.. ade kes nak tergesel keta sebelah. dup dap dup dap jantung aku . huhu..
kat bandar besar camnie. keta macam nak giler je manusia bawak kan ... aptb ! *means ape pon tak bole ! hahaha

then , pegi shah alam , makan makan kat situ , aku dah tengok dah uitm shah alam yang nasiir bangge2 sangat tu ;p haha.. then dah lalu dah stadium shah alam .. last time aku pegi mase tu umur 12 tahun kot. gile lamer kan ?? hahaha

sepanjang hari aku di teman kan dengan kawan kawan , tapi hati tetap ade gak rindu family kat merlimau tu , andd all my sayangg... sume ;)

aku tengah berusaha ingat jalan balik melaka. takot sesat weh , ayah aku pon pesan , kalau takde hal tak yah balik, jauhh 3 jam lebih kot.. nak drive sensorang memang tak la. naseb ade qaqa , aku tunggu dia jelah kalau dia nak balik ..

alrte let's story about event management ..
seronok je masuk kos event ni .. budget nak mencapub macam masscom la.. padahal kiteorang jauh beza kot dengan dorang. hehe.  kite orang still lagi macam office management dlu dlu .. cume dah tak berapa nak formal la.. sempoi je segalanya .

nak cite pasal lecture plak... yang paling besh ! aku suke 2 lect.. first one is Miss Zalyla... dia ni spesies cam Miss Afrah waktu kat LENDU dlu .. energetic ..  memang terbaik wok ! like your style miss  ! hehehe..
second lect ... Encik Abu.. haa..yang ni dah macam kelas masak memasak dah . dia pnye style macam Chef Wan .. serius seronok , dia tak serius pon .. relax relax je.. hehe eh eh .. tlupee ade sorang lagi , ni baru kenal .. sbb minggu lepas dia tak masuk kelas .. miss ape eh.. aku dah lupeee la. dia ajar subject event conceptualization ..

aku ni jenis tak suke introduce diri dalam kelas tau . nk sebut name , tempat tinggal , uitm mane dlu , pehh memang tak ahh . malas aku . tapi lect ni besh cara dia ..
dia mtak kiteorang lukis gambar tangan kanan kat sehelai kertas , then dia suruh letak soalan dalam tu .. the thumb is soklan untk dia.. and the other's finger... untuk kami kami. then exchange kertas tu .. dengan member2 kelas.. so , the first person yang kena introduce diri is ME ! tapi aku relax je ! ahhaha

soalan memang macam macam , tapi seronok jawap sebab ade soklan pasal bola, memang keluar la chelsea dengan brazil aku kan. hahaha.

hari ni .. ade konvoi , all uitm lendu dlu dlu yang ade kat sini ..
gathering balik pegi rumah Anna Farhana ;) dia buad rumah terbukaa... *tapi macam kenduri kawin dia je aku tengok . meriahh betol ! hahahah

7 biji keta , full je dalam tu , terbaik ! hahaha seronok weh ;)
nanti nak pegi lagi ..
n'way thanks anna and mak dia  sebab sudi jemput and melayani kami kami semua ...
ni pic amik tadi ..
bahagie kan ? hahaha ;)

domt A , B , C lendu melaka ;)


lalunn : aku suke aku sayang aku jatuh cinta dengan tempat ni sekarang ;) it's bring new light in my nightmareee so that i can find the way to exit from that ! thanks kawan kawan ;)

*tadi aku terbau perfume someone macam dia.. dari tingkat 9 aku kejar bau tu .. aku nampak mamat tu .. hmm lagi encemm dia dari mamat tu. hehe.. rindu :') tapi what else i can say .. get a life lalunnaa ! ;)
*thanks pada yangg rajin menge'text' diri ini selalu ... :)) jase mu di kenangg.. cewahh. hehehe

4 comments:

ekmal said...

get a life lalunaa! hehe :)

Miss Lalunn said...

yeayyy ! get a life ! ;) hehehe

ceriteraku said...

sambung kat puncak alam,ea...gud luck,k... =)

Miss Lalunn said...

thanks ceritera ku :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...