Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, March 9, 2011

seharian di lendu :)

hey! hey! hey!
haha.. eksaited plak nk wrote entry kali ni !
seharian di lendu, cewahh.. dlu mse duduk tk hargai, skg bagai2 ayt, haha
hmm.. ahad hari tu.. 6hb march 2011 !
Fpp ade buat event di DEWAN BENDAHARA , uitm LENDU ! so , aku pon pegi la tok support mber2 aku yg also terlibat wif this event! dak2 paabas ler, and ainie gak :)
actually, aku ingt nk spend one nite kt umah cha2 .. sabtu tu. but ade hal plak yg tk pat di elakkan, if tak... mesti lagi besh kn cha ? hehe :)

so, ini la hasil gmbar2 yg aku sempat snap ! men blsh jek ! haha enjoy ya !


me wif cha2 !
comeyl kan macik sorg ni ?
idunk dia mahal ouh cm nasir , mancung tu!
tiup2 belon bole pecah weyh bak kata abg boy,
hehehe !
:)



ini abang dol !
a.k.a celam ! melayan kepala biol dia,
dia tiru cite CINTA SI PENGGALI KUBUR tu,
yg Nasir Bilal Khan blakon tu, sebijik siot !
haha sumpah lawak gile!
keje aku ngn cha2 gelak jek time tu haha,...! ;p



ni kedai diorang, dorg jual produk AVAIL,
ala yg aku jual dlu tu... income dorg bole tahan doe!
skg ni , smgt dorggg kemainn lagi ! pape pon, chayok2 ye beb !
aku sokong korang!!
^-^ gud luck !
comey kn abg fikri ? hahaa.. kemain lagi noks !
alahai ! hahaha..
tgok la ciri2 seorang promoter berjaya persuade customer, hehehe
btw lupe lak nk gitau, mber aku si Fikri ni menang anugerah
PROMOTER TERBAIK
kot mlm pnympaian hadiah FPP MALL tu ,
congrat's babe ! :D

wan kidz : ayat baik pnya ! nmpak skema sikit sbb pakai kemeja tu ngn spek,
but looks "encem" , huhu. :)p

haa! ni macik sorang ni kemain leka dia ngn belon nya tu !
haha... byk kali meletop... plak, haha.. sane sini,
dia heret jek belon tu!
hehee.. cm kanak2 riangg la cha2 ! ^_^


last entry special case :
thanks to sasha safiyah!!
for this lovely shawl hunny !
ade gak hadiah bfday aku tahun ni !
thanks sayang !! ilysomuchh!! ^_^

* aku tatau lg care nk pakai shawl ni cmne,
balik hari tu, eksaitednye pasal, aku men sarung jek !
haha... sumpah stylee weyh !
sayangggg kau sgt! hehehehe ! <3


ily cha!

by :
lalun
smile :)

4 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

I LOVE YOU TOO lalun ku syg:))
tp yunk, ko eje name aku slh..
syafi'ah laa..hehe

alaa aku suke2 je maen belon tu..khayal..bajet comel..haha:D

wow!da sarung da shawl tu??sarung je pon nmpk comel..seswai kot..
nmpk ayu gitu:))

thanx 4 diz entry darla..mmuahh!

Laluna_Semalaman said...

wow pnjangggnye komen! hehe like2
sory cha! salu lupe eja tol2, pasnie aku tulis cha2 chapeah jela ek ? hehe :)
nt hang out , nk pakai lorh ! hehe.. pastu men snap2 tau!! huhuuu thx sygg!
muaxxxhhh too ! :*

|ShaChaPe'ah| said...

cha2 tu ok..chapeah tamau la...hehe;p
ok!pastikn kite snap2 tau!slalu lupe nak snap2 kn..hehe

Laluna_Semalaman said...

hehehehe wokeyyh dearr !
haha..mane tk lupeee asyik gelak jek 24jam ...adoy! lagi2 layan abg dol ! mmg tk larat aku , sumpahh tk tahan gelak! haha....kelaka gilee an! ^^

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...