Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, April 4, 2011

Jom Cuci Mate ! CANTEK ^^

TODAY, aku nak story or share , blog2 yang sangat comel pade pandangan mate aku :) jom stalker dorang! sume santek2 kn ?? hehehe.. nk sangat comel cmnie gak. huu! *sile klik kt pic2 dorang nan cute tu ek. :)p 1. FATIN LIYANA

*belog awek sorang ni, FATIN LIYANA kaler kunik... header dia sgt awesome ! aku admire blog dia weyh.. sgt3 ! dekat facebook pon ade dia nye page.. nanti cari kt belog dia tu ey. btw, korang msti dah like pon kan, peminat dia ramai plak weyh... hehehe :)



2. YUYU ZULAIKHA




*dis blog YUYU ZULAIKHA aku baru jumpe pagi tadi, mse gah blog walking, aku skg kn dh gle shawl. so,mmg pntang lar, ble tgok blog deme nan cumey2 nie..haihh... sukee!! and jeles gak, sbb dorang ni santek sgt :) follower dia dh 5000++ dh weyh ^^ pemes kn ?heheeh ..



3. IDA MANSOR


*this blog, aku tjmpe kelmarin , mse aku bukak link fiza fizz lepas dia follow blog aku. hehehe. thx fiza, then.. aku tSUKE kt dis belog becoz of, dia nie terer edit2 pic... *mybe bg orang lain byse jek, tapi bg aku, dia edit pic... cntek kot... ! beza kot dpd yang ORI :) keep it up.. style ! hehe



4. CIK EPAL


*cik epal ! hehe. belog dia kaler purple! dia ni sempoi jek if wrote entry, mang bole masuk nan pale aku arh.. haha..then, follower dia dh 13000 lebih weyh, style an ? blog dia pemes kt magazine kot, ley tgok kt blog dia nt, ce klik kt pic tu, huhu. :)
here, aku say yg aku dah mtak izin kt dorang nk post pic nie.. hope dorang tk marah ler ek..

sje nk share blog2 yang santek2 ni kt u olls..hehe (ntah dorang pasan ke tak entry blog aku ni, huhu.. yela , blog ni tk sepemes dorang.huk3.. )

aku suke blogwalking skg, dpd facebook... haha.. so, tu yg tade koje, asyik mengupdate jep! hehe :)



btw, aku dh ade NUFFNANG sendiri kt belog, berhempas pulas aku meletakkan nya. haha

and now, mase tuk smbung perkerjaan menaip surat untuk student2 yang nak praktikal sem depan..


*hope one day, belog aku ley pemes gak! haah *perasaan tol la lalun *

okay done!

like kalau suke, if tk suke, like jugak ! hahah..


by lalun :

nk comeyl jugak, buley? heheh :D

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

ko sme cm aku..ske stalk gadis2 cntik..da jd hobi da mase ade fb dlu..hehe..

g kat link nie..
peliks.blogspot.com
die nie pon best gak!terbaekkk:))

Laluna_Semalaman said...

yeke ? okay, thx cha !

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...