Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, April 21, 2011

Laluna : Memory Praktikal :')

Assalamualaikum....aiy sumee.. malam nie akok nak share pic-pic akok sewaktu menjalani praktikal kat Fakulti Pengurusan Perniagaan , :) thanks to all the lectures... especially my supervisor , en.rizuwan abu karim . sebab dia baik sangat -sangat.. akok dah ler, paling RAJIN , haha if orang lain , dah kena marah dah gak nye ... isk..isk... . tadi was the last moment akok kat situ ... so that, pasnie tade ler akok menjengah kan diri and muke yang tak berapa nak comel tu kat sane... meh layan the pic ! :)

memphotostatkan document .

rajinnya semak surat dengan data student, kn? *perasan*

helo, FPP, may i help you ? *mengelabah* hahaha

perkarangan tempat kerjaan ku. ;p

FAI - my office mate :)


sempat mengedik walaupun berjubah, gagagaga!

office kite kecik jek, kan fai kn ? hee
air paling pemes kt kbm. sbb aku dengan fai ,and en.helmy paling gemau. hahaha

pasnie aku nak membebel pasal bos-bos yang ade kat FPP tu, (Fakulti Pengurusan Perniagaan)
1st . en. wan : dia lemah lembut, baik, sempoi .. tak cerewet, and asal bole jek, dah afdal dah tu.... aku langsung tak takot dengan dia, tapi hormat tu tetap ade, sebab dia supervisor aku :)

2nd. en. norazman : haaa..nie tegas skit tapi dia pandai amik hati, heheeh paling kelaka, bile time dia busy, semua lecturer bilik sebelah dh pegi makan , dia tinggal sorang-sorang, budget nak majok, alolo tomey jek, hehehe , kelaka weyh. dia ketua koordinator kat sini.

yang lain semua lecturer biase jek.... en.rosmi, en.helmy, en. azree, en.harun and yang paling encemmmm en, fizy... hahaha.. ayat paling aku tak lupe dia cakap " awak dah add saya kat facebook tak ? " aku jawap ler.. dah , dia balas " ouh yeke ? ramai sangat add saya ... saya main approved jek " hahah untung la ramai add, tahu la encem..ish..ish. hahaha adoi.

semua kenangan aku buat surat, dealing dengan student-student and pihak-pihak atasan aku takkan lupe kan, thanks kat korang sumee ! :)

nie ade budak wrote dekat wall aku semalam, terharuunn aku membace nye, haha sileee bacee , tekan kat pic tuk besar kan sikit ek...

-continue- nak gi pantai

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

jmp lecturer n jmp aku!hehe;p

Laluna_Semalaman said...

ye yayunkkk! lepakk pantai pengkalan balak lagikk, :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...