Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, May 8, 2011

LALUNA : Ini saya ! :)

SALAM !
meh sini aku nak share sket ... 



Kalau anda dilahirkan pada 6hb, 15hb, 24hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.
no.6
Anda dilahirkan untuk menikmati hidup ini. Anda tidak pedulikan apa-apa perkara dan hanya ingin berseronok dalam hidup anda saja. Anda sangat pandai dalam pelajaran dan pengurusan perniagaan. Anda seorang genius, baik hati (tapi hanya orang yang beranggapan anda orang baik), mempunyai paras rupa yang cantik atau kacak. Semua benda yang baik akan datang pada anda. Anda mengambil berat ke atas ahli keluarga dan kawan-kawan anda. Pada pandangan mereka, anda adalah seorang yang murah hati, peramah, adil saksama dan mempunyai penilaian yang tajam. Pasangan ideal anda adalah no.1, 3, 9.


so bufday aku . 24hb februari.. 1990.. tutt..mude lagi okay, baru 21, baru nak kenal-kenal dunie, hehehe ..
sape-sape yang rapat ngan aku bole lah decide wether ayat kat atas tuh, kene mengena or tak dengan laluna nie. sile komen ! thanks! ^_^

6 comments:

reen izrinda said...

nurul 24 feb, reen 25 feb! leh celebrate same2. hehe :)

Laluna_Semalaman said...

yeke ? wahhh gadis febuarian gak nie. means reen pon pieces gak la ... suke2, sme ngn sasha too. ley celebb sesme, ngee :)

|ShaChaPe'ah| said...

ko 24/2 gumux 24/10..
korg nie ade jodoh ke ape??haha:D
aku da check da td..aku ideal...haha:D selamatttttt

Laluna_Semalaman said...

sebab tu we all jadi BFF macik ! bukan berjodoh la, blsh ko kang, hahaha.. aku pon dh check dgn someone tu, ideal doe , hahaha :)

|ShaChaPe'ah| said...

sum1??
spe?uishhh ko nie..aku konpius spe orgnye..haha

Laluna_Semalaman said...

orang la. haha secret admirer, :)
hmm.. tapi dia seem like not my jodohh la. haha let it be.. aku minat jehh pn. :D

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...