Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, May 12, 2011

LALUNA : me and cik yayana ! :D

Assalamualaikum .. hoho.. semalam aku dah update relationship aku ngan sasha kan.. today aku nak introduce my true bff ... cik Azliana Mohamad
-kecik molek jehh orang nye..
-low profile..
-sore comeyl cam katoon. hee..
-sangat suke bean-bean.
-suke senyum.
-baik hati.
-ley tahan dengan perangai aku yang kekadang membiol nie. hehehe.
masehh banjer mekdi tadi... aku dah kawan ngan dia since kiteorang darjah 4 lagi.. lame tak ? lame tak ? haha.. persamaan ..
-we all dua, dua tade ibu dah.. mak dia passed away, mase dia for 3 if tak silap..
-now, dia stay wif her father..,ade kakak and abang. anak bongsu,that make her so manje.. ;p heehhe..
i love her.. so muchhh. sebab aku tade ade beradik perempuan. so , she's  my sister.. : D

jom layan pic kat bawah nie..

sory pic kabur, sebab tak mampu nak upload pic yang besar2 cuz of.. line macam sengal skang nie. T_T

me and her.
hehe.
achik banjer mcd. doulbe cheese, :D nyummy.



lalun : i heart you yayunk ! ;')
thanks temankan for today...and forever. :D

pstt: *esok mau dating dengan abang hisham (cousin) nanti kite upload pic lagi hokay, bubye for now. 

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

ouhhh..nie la acik ek??hehe
igtkn kezen..haha:D

Laluna_Semalaman said...

a,ah, a,ah. hhehehe.. tak la, ten years bff . hok3 :)p

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...