Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, May 10, 2011

Laluna : Bile lalun berwebbie and membebel ;p

As Salam ...
nie la jadinya bile lalunn tade koje..ngiahahaa. btw, nk kasi tahu. i'm double now , ni awek aku, jangan kaco tau. hahaha *senget pnye statement.. kekeke... idak ler.. gurau jehh. aku buat inrelationship nan dia... sesuka suki jeh.. memenuhi mase terluang. ngiahahaha..
btw.. ade orang cakap orang single cam aku ni memang camnie perangai , memerlukan teman tok mengisi kekosangan.... cehh. cam aku hadap sangat nak berlaki jek..fine .. kawan kau ni mang tak laku.. gonjengg jek manjang.. kan. *emo lak. haha.. ahh lantak kan, yang penting.. hidup aku lagi aman daripada kau..betol tak awek2 single sekalian.. meh layan pic ni ! =)



thanks for this little pinky susueee, dia dah couple ngan mr. beluncas aku now.. haha ^_^






aku de try pakai shawl camnie.. achik asyik duk perli cakap.. hana tajima....hana tajima.. haha hempuk kau kang, style ni, aku tk pandai sangat. men tibai jehh.. ;p

lalun : hidup takkan mati tanpa cinta manusia. tapi hidup akan mati tanpa cinta daripada Allah s.w.t , so pedomannye, jangan la kau batak-batak sangat dengan relationship kat dunia nie.. everything will end later.. nothing gonna be stay selagi benda tu happen kt dunia.. tak kekal okay. k.tc.bye ;p

4 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

kekasih gelap ku!haha:D
amboiii hana tajima..hehe

Miss Lalunn said...

hahah my dear cachaaa!! haha tu saje2 jek . sabo2 pasnie aku upload lagi peniruan hana tajima, haha

|ShaChaPe'ah| said...

aku rse aku da cmmnt post nie..asl tade ea??

Laluna_Semalaman said...

ade la... haha tapi smlm blog sume cm banggang, kui2, ade teknikal probs...

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...