Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, May 17, 2011

LALUNA : Memory :)

Assalamualaikum ;)

actually this moment dah lame dah . but saje -saje nak share kat blog kesayangan aku nie . it's all about satu hari yang penat  tapi menyeronokkan ;)
nak ucap thanks kat they all .. sebab buat aku happy for that day . hehehe.. melayan kepala gile korang plus , adegan-adegan yang tak sanggup nak tengok sebab nanti gelak sakan... memang terbaekk wokk! maybe takkan dapat lagi yang macam nie tok degree nanti :')

tak kysah la kalo korang lupe ke kat aku .. but aku akan  ingat sume pic-pic kat bawah nie..
memory with paabas and sasha syafi'ah ;)





perasan model ! ;p

sasha panjat pokok ;p

macam orang bercinta jeh wat camnie kan  ? haha romantik kan we alls ;p



i love cat, but sasha takot kucink, amik pic kucink dia ta takot. hehehe

nie la warga paabas :)p

bebudak avail ;p



thanks for the meluangkan mase tok aku .. actually merayap-merayap all this was unexpected.. it's happen so sudden.. sebab budak-budak nie takde keje and sangap kebosanan. so they all pon ajak berjalan-jalan kat tempat diorang memancing. ade picnya, tapi tak larat nak tunggu loading bile upload , *sory nasir ;p
sebab camera kau tu mahal sangat.. almaklum ler NIKON . hahaa.. *sumpah ngidam satu ish !

selalu nya perkara yang unexpected ni lah yang seronok kan ? haha.. betol la tu. dalam kereta , lagu Awan Nano pon si Celam bole jadikan bahan dia melawak .. haha.. keta aku tu dah macam ikan sardin pon ade, sebab 6 orang naik .. memula aku yang drive tapi alih-alih failed sebab nak goes turn bukit tak bole, nasir ler plak tolong handle , naseb baik .. hahaha.

dah nak dekat maghrib mase kiteorang balik, and then ... they all persuade aku tok tidur semalam kat lendu tu, diorang ajak tengok Maharaja Lawak ... ;)

aku tak la minat sangat menatang tu pada mulenya... tapi kena desak-desak .. lagi-lagi dengan si fikri tu .. last-last aku slow talk ngan ayah aku ... dapat gak overnyte rumah sasha..btw, aku sehelai sepinggang okay time tu.. betol tak memikirkan aku la budak-budak nie. haha tahu seronok jek , sengal ;p

ade satu cite lawak yang aku nak cite nie, let's make it simple jeh okay .. malam tu kan before kiteorang kua makan... aku tumpang mandi kat bilik air umah sewa sasha .. nak dijadikan cerita .. aku sangkut jeans aku kat shower bilik air tuh... lepas jeh mandi , nak kuar bilik air, aku tarik ler suar tu ... mybe aku nie superwoman sangat .. ;p , patah terus shower tu .. hokhokhok... SORY sasha.. T_T and the bebudak rumah. haha.. sumpah macam sengal doe aku .. aihh,, pape ntah perangai . jangan tiru tau, hahaha.. sory again chaa.. walaupun diorang tak mara, tapi aku tetap segan .. :(

thanks for korang , thanks for everything and each moment i get from that day ;) bubyee...

lalunn : i do appreciated friendship more than love . thanks :)

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D dorg xmara ler sengal!hehe;p
da ajal shower tu..hehe

btw, if gmbr dr camera nasir tu, ko kecik kn la size die dlu..baru sng nk upload..

rindu nk lepak2 cmnie!aku je tggl sorg kat sne..huwaaa ;((

Miss Lalunn said...

hahahaa. yeke cha ? ;p
hehehe.. hmm.. nanti la aku try upload mlm nie k ;)
aku pn rindu gak weyh.. tkpe2. kite still ade.. mase lagik . haha dorg bukan jauh naw pon.. ;)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...