Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, May 26, 2011

LALUNA : sane sini , ade dia .....

As Salam ... 
short entry, but means everything to those who understand it clearly... :')

place for hangout : almost every week ..

karaoke : place to release tension , almost every week.. too ;p


his first treat ... ;)

sharing is caring , caring is loving ... eh ? ;pp

*sory but aku bukan badmood tadi.. cume memikirkan tentang segala yang ade kat atas nie... it's such a memoriable for mee... sangat tibe-tibe , padahal sebelom ni tak kisah pon. lantak kau ..lah... ermmm... i feel like i was sengal situation.. but i got no one to share ... = (


lalunn : "aku duduk sendirian di kamar ku.... menangis kesepian kerna mu... kau tinggalkan aku , kau cari yang lain , tergamak mu... merobek hati ku .... tapi setelah kau pergi , aku ..... mendapat lebih baik darimu.. dia sayangi aku ... dia hargai aku .. lebih dari pada mu ..... aku ingin kau tahu betapa ku gembira ..tidak lagi bersama mu ... tapi akhirnya nanti kau akan sedari , yang kau perlu CINTA ku ... yang kau perlu CINTA ku.... "

4 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

eeerrr....
ini entry utk yg kite kuar khamis aritu kn?
ouhh dear..u miss him damn much?
saba la..ade jodoh pasti jmp ok:)
aku tau ko nk die ade kn aritu?
ko tggu die kn?wlupon mulut ko kate xdela...kn?
betul x ape yg aku rse??hehe

Miss Lalunn said...

absolutely dear ! :D
miss damn much ? tak la, just teringat jehhh... hehe, a,ah mmg pon, tapi budget jeh an. aahaha. adoi... aku still tk bole nk tengok mke dia, ade benda yg aku tk puas hati lgi sebenarnye... but idk why... :((

|ShaChaPe'ah| said...

cmtu kne la luahkn semuanye kat die..
ape jd lps tu, itu laen cerite..aslkn ko da luah kn..ntn baru lega..
tanak tgk muke die tp ko rindu die kn?
aku pon rindu nk hang out yg 4 org tu..moment tu..miss dat moment:) hehe

Miss Lalunn said...

hehe.. aku dah tak bole nak patah balik chaa.. sape suh dia buat hal, btw.. aku mmg tk bole nk jadi cm dlu dengan dia, nanti macam plastik plak .. hmm.. rindu mmg la rindu, tapi rindu moment2 dlu jeh, tak tpikir nk create moment baru.. sbb dia , aku dh hilang smthing yg aku jge slme nie.. *jgn pkir lain, haha i'm talking bout principe...... ..

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...