Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, August 10, 2011

Laluna : doodle free ! yippi ! :) thanks wanie .. !

 Assalamualaikum . haa haa ! ni eksaited sikitt nak ceghita ni  ! hehe , hari tu kan aku masuk one contest ni :) pastu kan pastu kan . orang bloggy tu . WANIE aka firdani. dia dah pon post kat blog dia all the comeyl doodle bagi yang menyertai contest hari tu . wah wah ! eksaited je aku . hehehe terharunn dapat doodle free .
thanks wanie . i love it ! :)

nie ler rupe doodle permintaan aku . meriah sakann nok ? ! hahaha


no copy right ok . sebab dah tertera name aku gan wanie kat situ . hohoho :)
ok. link kat SINI . thanks again wanie. raya sakan blog aku gan doodle ni pasni. hehehe.

6 comments:

CIK YAYA'NA said...

ta blh tls kat shout box la,, hehehe,,

Miss Lalunn said...

yeke tk bole ? hmmm kenapa eh ... pelik jehh.

Wanie said...

hehe..u r welcome dear :)
thanks ye buat entry khas macam ni..

selamat hari raya :D

|ShaChaPe'ah| said...

ape bnde doodle nie weyh??
aku pending laaa..hehe

Miss Lalunn said...

Wanie : hehehe welcome!
samatt ari rayee gak tok awk :)

chaa : hahah katonn lar. cmni. somell kn cha ? :)

FizaFizz said...

comelllnya kak lalun!!warna febret hijau ea? :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...