Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, August 5, 2011

Segmen Wanie : Doodle Raya FREE

Assalamualaikum . ;)
selepas relax makan sahur macam macam . lalun pon stat blogwalking. tetibe terjumpe entry menarik kat blog firdani love story ni. so hati ni bagai di tarik tarik tok menjoin kan diri *kecubbushh!* ke segmen nie! 
jadi mari la join! hehe.

Syarat mudah:
1) Buat entry bertajuk "Segmen Wanie: Doodle Raya Free"
2) Letak banner kat atas dalam entry dan link kan ke entry ni
3) Dalam entry kena ade:
a) Warne doodle (maksimum 3 warne) b) Name korang
c) Aksesori kat tangan doodle-biar bersesuaian dengan tema raya ye
(kalau taknak aksesori pun boleh)
4) Tinggalkan link entry yang dah siap dekat bahagian komen 

Tarikh Tutup SEGMEN: 11.59 malam (7 Ogos 2011)




okay. lalun join now ! :)
Doodle Raya Free 

warna doodle : Hijau , Hitam , Putih.
name kita : Nurul Laluna :)
aksesori : gelang mas (female) 
takyah aksesori (male)




okay done ! fuh fuh ! hope dapat lar doodle free for raya ! thanks firdani sebab buad  entry ni ! ;)

2 comments:

Wanie said...

thanks ye join :)
tapi akan dapat satu je doodle free tau..
utk yg dapat doodle couple tu wanie akan pilih yg bertuah..
akan diumukan nanti..

Miss Lalunn said...

ouhh. hehe okay thanks firdani ! ;)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...