Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, August 5, 2011

Laluna : Menu Bersahur laluna puase ke 6 :)

Assalamualaikum . korang! hai , dah sahur ? sahur ape tadi ? hehehe. mesti besh besh je kan. untung la . lalunn pon bole tahan gak hari ni melantak macam macam tadi ;p

pek !

kan da kena. ni makan dia. haish pagi pagi dah bikin gua panass.... mr.nyamuk ni memang tk reti duk diam. agak nya dia pon nak sahur gak kot. hehe.

tadi dapat mesej dari QAQA , dia kasi num acc . maybank apok dia . untuk di bank in kan duit deposit sewa rumah nanti . mase duk bersahur tadi . lalunn duk usha pacik mad nor (ayah aku ler) . sedap je dia makan tanpa memandang kiri atau kanan .

dalam ati * aishh.. orang tua ni tak tercekik ke kalo aku tetibe mintak duit pepagi 'get gen' ni..kang tak masal je an. huhu.

usha punye usha . dia dah habis makan dah . tinggal ler lalunn terkulat kulat seseko ... masih melantak . firdaus slow je . laju je dia makan .

cnfirm !

mestilah dia nak membute balik. budak 12 tahun . biase lar . cam ko tak penah buad lak an lalun . chaittt!

berbalik pada duit deposit tadi tu . erm.. sat gi la aku mintak ' kata kata dalam hati ' . then aku masih lagi meneruskan 'lantakkan' aku terhadap santapan pagi (sahur) tadi .

nak tahu aku makan ape . meh kasi scroll skit kat bawah ni !




memang makanan wajib familly aku time sahur ;p

bagi menambah kan selera pagi pagi . perghhh!! ;p
macik aku yang masak. memang lah sedap ;p


al - kisah nya sebagai pencuci mulut . aku layan .



fresh from  fridge. slurppp ! ;p

last bud not least :) cempedak goreng !

blurppp! *ape tu ? haishh. alhamdulillah . kenyang. ;)

mesti korang duk pelik kan . pastu korang cakap cenggini ' weh lalunn ! ko makan sahur ke berbuke weh ..  gilee kentangg doe ! '

haha . tak kisah lar. dah ini rezeki aku hari ni . esok esok korang plak . hehe.


haa . berbalik kat kisah duit deposit tadi tu . lalunn rase before dia gerak pi keje aku mintak la. dun wory k qaqa . hehe insyallah aku kasi post hari ni gak ;)

ALLAH Huakhbar ALLAH Huakhbar !!

dah subuh ! huh. lame nau plak aku menaip entry ni ? chaitt ! nampak nye taipan kau makin slow . gi mintak ilmu kat mama jen balik lar lalun !
masuk part 1 (o.m) balik ! failed ! haha .............kata kau ! *ini ayat reza ERA.FM . bukan aku ye. ;p

now . time for solat subuh. ni kalo aku kasi lentok satu kali jugak , mesti ke tengah hari ni kang. jangan buad pasal .

gua caw dlu ! ;P


lalunn : hari ni gile skit mengupdate kemain banyak lagi ! ahaha hope korang suke :) and rajin rajin komen . thanks satu kali jugakk , ammak ! kelik kat tabung raye tu,kasik lalunn duit raye skit eh. mekasih ! hehee :)

2 comments:

QAQA atiqah said...

asal gambar ayam tu menarik narik sgt ni ! eh geram ! over hah ko pnye sahur ! haha ;p

Miss Lalunn said...

hahaha tahu tak pe weh . haha ;p

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...