Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, September 2, 2011

Laluna : Dating di Hari Raya ke 3 :)

Assalamualaikum :)

haahaha... tajuk budget nak mengancammm jehh. tampa ko kang lalunn weh ! hahaha..
mengadee je dating bagai an.. eh sukati ler.. haha.. bukan selalu dapat buad title sebegitu.. nk ade pakwe sendiri tunggu update cmni.. aje payah ler.. kekeke ;p

semalam my dear sasha buad Open House .. naseb baik . tak la bosan nau aku kat rumah ni .. bole merayap sat .. *sat ka ? haha lame kot.. ;p

supposed to datang malam .. tapi tetibe tukaq hat petang plak.. *awat aku dah tuka bahasa ni. haha.. pastu .. kelam kabut sikit nak manage time.. bforee merayap ke rumah sasha .. si celam and wan kidz datangg beraya kat rumah aku :) lepas dari tu .. tunggu fikri balik keje baru lar kami kami ni bergerak ke rumah sasha..

dalam perjalanan tu , puas le memujuk kak dyaa suh join ... sobs2... nasibb dia mahu ! hehehe.. thanks akak ! :)

baju aku same kaler gan celam , baju wan same kaler gan kak dya. baju sasha same kaler gan fikri. ops ! hahaha. ;p

then , kami ber5 pon bergerakk ke rumah sasha... (sempat beraya kat umah kak ya jap ) hehe.
sampai dalam kul 7 gitu.. *ape punyee turr.. datang mah orang magrib2.. huk3..
bukan silap kami..... kesalahan tidak di sengaja kan. *wekk! hahaha.

ceria kan we all ? haha :)
bertiga :)


sampai je.. salam sane sinie.. terus amik makanan.. lapaooo... hahaha..lepas makan , gi solat... rumah sasha cantek weh ! serius ! hahaha.. tergamam jap mase masuk.. perghh!! wa cakap lu .. tak tercakap. hahahaha.. over la ko lalunn. hehehe.. solat kt bilik kaler purple dia.. :) lame nau tak.. smpai kena kol ... haha ala pmpuan kan.. make up dlu . biase letuwww.. ;p

*sory . tak sempat amik pic kat umah dia.. :(
asyik beborak je.. melayan si gitat tu ha.. haha...

ok. after that. dah nak balik , peluk ciummm sasha.. muahhh muahh ;p

kitorang bergerak ke M.P .. celam is our papa.. fikri is our mama..*ini idea kak dya. haha
wan kidz ? is our hubby..
hubby ? hahaha... aku naik gileee gelak semalam , kak dya gan wan same je masuk air .. mamat due eko kat depan tu pon same gak !

kitorang poei nengok wayang kat m.p . kat LFS .. lotus amende ntah .. cite Hantu Bonceng

bole tahan la cite ni .. tapi paling beriya gelak , kak ya gan wan hehe ;p 


meh lar tengok pic pic kiteorang yang suke merepek ni .. kih3 !


tengok sengih dia tu . tau dah dia happy sangat :) hehee.
orange couple , jeles tk ? haha :)
we ;)
Add caption


okey done ! sekarang nak plan gi umah sedara mara pulak. hoho..
lepas tu nak gi umah zira , achik , anis , jijah gan pp :)

yang mengenali diri ini  , di jemput ke rumah. tapi sile kasi tahu awal awal. takot aku dah gi merayap. hahaha...
ahad maybe nak gi DATING lagi. umah mak mentua.. ;p
kan kak dya kn ? hahahaha.. .

ok.tc.bye.





lalunn : kak dya sangat eksaited semalam and sangat masuk air.. haha.. tatau nape. tapi seronok tengok dia dah happy cenggitu. semoga happy salu.. sayangg akak :)
dunia macam roda.. hari ni orang buad kite sedih.. dia happy. esok esok .. kite happy. tetibe lak dia sedih. :) *senyum jelah.. and be tuff ! :)


2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D btul2..kak dya masuk air smlm..hehe;p
seronok korg dtg umah aku smlm..
time kaseh bnyk2!! saaaaayaaang kamo0 semua!:))

*cntik ke?serabut je..hehe;p *

Miss Lalunn said...

hahahaha... aku pon sygggg ko gak cha !! :)))

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...