Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, September 14, 2011

Laluna : Matlamat Utama ku Uitm Puncak Alam :)

Assalamualaikumm ... hello ! haha.. hai guy's , ape cer ? yang dah continue study tu .. kelas korang caner ? pendaftaran , yuran ? sume dah settle ke lomm .... hehe . mari lah kite sesamer.. menyetel kn segalanya.. risau rumit runsingg pale lalunn.. tapi okay je selagi kekwan sudi teman and bantu.. insyallah sume selesai ;)

alrte.. tadi pagi kan . aku ade taklimat .. untuk kos O.S and Event .. so kami kami g2 ni pergi la ke DK 15 . penat cari cari .. almaklum ler kan . student baru , ape orang panggil tu , Freshie  ! haha.. adikkk lagi kan ;p kih3.

dalam taklimat tu .. ade macam macam info bout our faculty and course that we take , so kena bagi concerntration over over sikit . tapi lalunn ? aku tidooo la.. haha.. ngantok doe.. the first pemberi taklimat was so good in english.. so aku teruja sikit nak dengar kata kata dia .. masuk je yang ke dua , ke tiga .. zzzzzz..zzz..
teruk kah aku ? hahaha..

aku terlelap gitu gitu aje.. tido tido ayam kata nye..
mau nye tidak . semalam kul berapa lak aku membute. haha..melayan blog ni haa. tak memasal. hadui..

alrte .. rasenye dah panjang sangat bebelan seorang laluna hari ni . jom layan pic , nak kasi korang cuci mate lak ! meh meh .. hehe

comel kan mereka . kan kan ! hehehe
polka dot girls ;)
polka dot VS flower baju kurung ;))
berkeliberrr sesangat budak EVENT MGT sorang ni kan ? ;p haha
faculty kami :)

lalunn : runsingg memikirkan keadaan kelas OEB22C nanti . tadi tengok budak budak yang bakal sekelas dengan lalunn tu semacam jeh... risau risau - -'' hopee takde kes berpuak puak dalam kelas. rimas weh .. nak kelas yang unite ! baru ngam , kamceng ! seronok .. kan besh study cmtu ... hmm hope so :)

4 comments:

A.I said...

betol2.

mmg kalo ada group2 bosan!

neway UITM pon kena pakai baju kurung ker?

Miss Lalunn said...

kan ? aku tak suke sehh...

a,ah . kena . tapi isnin and jumaat sahaja... hehehe ;)

|ShaChaPe'ah| said...

klu sume berpolka dot msti org pggl geng polka2..hehe :)

SWEETSYAZA said...

lalun,, nape aku tengok si anna tu mcm lg tinggi dr qaqa?huek2

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...