Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, October 7, 2011

laluna : My Degree Life as Event Management Student ;)

Assalamualaikum ! ;)
hai blogger's .. hehe. sejak duk kat sini -puncak alam-
lalunn dahh jarang update blog . tak macam dulu dulu time cuti 4 bulan tu kan ? hoho.
dah lame tak blogwalking kat blog korang . hmm.. nak kata busy sangat tu tak la. tapi malas tu ade kot. haha.. mane tak nye. on9 fb pon kekadang je. kalo bebetol boring . hp tak berbunyi  , baru lahh mengadap fb . hohoo..
hopee follower sume sehad sehad la ye ;)

saje je update ni . nak share pic terbaru kat sini :)
new life dengan kekwan baru ..
and my lovely g2 ..








and last but not least my lovely classmate . :) oeb22c.
junior nite.
sory pic ni je yang ade. lappy rosak. nanti aku add yang lain lain k ;)

dari kiri : fateha , elena , echa , lalunn (aku) , azureen :)
thanks for everything guy's . korang menceria kan hidup aku kat puncak alam ni..


lalunnn : happy happy gak. aku tetap rindu melaka T_T. bile bole balik ni ... huhuu

2 comments:

FizaFizz said...

alhamdulillah sihat je kak..hehe. wahhmesti best kan ?? goodluck dan selamat maju jaya sis! ;)

Miss Lalunn said...

sangat besh yunkkk ~ :) hehehehe
gud luck to you too my dear fizaa :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...