Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, October 7, 2011

Laluna : Datin wowhhNajahIIlylia follow my blog ! :)

Assalamualaikum !
hai hai hai .. i'm back . hahha it's short entry . saje nak post kegembiraan. korang bace tak tajuk atas tu ? hahaha.. okay. cite ni minggu lepas sebenarnye. tapi aku baru ade free time hari ni nak di share kan. hehe

tadi aku baru bukak blog aku balik aku tengok follower dah bertambah sikit. wahh. eksaited. hehe aku usha la. sape yang follow sebab nanti nak follow balik kan. adil :)
tetibe. terkedu jap . hahaha.. omaigod. datin follow blog aku ! ;)

thanks kak najahh ! hehe. hari tu aku buad assgment kat MCD puncak alam dengan bell , ninie , mawar , zureen and nasfi . tengah syok syok aku lepak kat situ . tetibe one grup ni datang . lepak nak buad asgment gak kat meja sebelah. memula aku pandang biase je. pastu pandang lagi skali. ouhh. datin ! hehehe.

ninie and bell :)
lalunn and fateha :)
lalunn , fateha, azureen , nas , ninie ;)
lalunn and fateha (mawar) <3
soryy blurr sikit. hee

dia kawan plak gan ninie and nasfi tu. aku dalam hati ' agak agak bole ke kalau nak bergambar. hehe' hati eksaited, tapi nak luahkan tu segan. haha.. last last mase nak balik . aku luahkan gak ape yang terniat di kalbu tu. *wahh gituwww ayat. hehehe.. thanks datin. dia peramah . tak sombong pon . suke2 :)
curlass you alls. hehehe. tapi aku dah janji taknak publish pic dia yang hari tu kat blog. sebab tak ready. heehe. so next time punye pic la aku kasi kat sini eh :) kalau dia nak snap pic gan aku lagi hohoho :)



lalunn : okay sorry. cakap short entry kan. hehe tapi dah eksatied menaip. line laju plak. hahaha. aku sebenarnye nak share pasal junior night tu. tapi esok la kot :)

thanks to susue for the camera :)

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

datin tu siapa?lecturer korg ke?

Miss Lalunn said...

famous blogger la yunkk ;)
bff fatin liyana yang gojess tu. hehee

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...