Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, December 23, 2011

laluna : busy moment for this month ! :)

Assalamualaikum :) hey hey hey ! dah lame aku tak buad entry pepanjang lebar sebegini yee... hehe.. busyy sangat nak update pasal hidup ni . anyway . sangat banyak perkara yang terjadi for this month .. jom aku mengeshare pic pic nye ... :)

antara event event yang ade sepanjang kehidupan aku satu sem kat UiTM Puncak Alam ni :)

junior night . mase first time melangkah ke puncak alam ni. :)


my sayang , mawar and wyn <3

my lovely MAP :)

wyn me , nasfi and Miss :)

my retro classrap . mr.najib :)

sporting classmate :)

fashionable ? ha ? haha

induction faculty : hey i'm one of the Aem's Exco ! :) assistant vice president :) hehe

all the exco. 

ff4 :)

my team :)

center piece : mr.Azmiee and mr.Amri :)
event :) number one kot ! menang tau :) tengok la fasi dia sape ;p *belgak plak. haha -gurau-

center piece . haha :)
pilih yang mane kachak , sile kan ! haha ;p

Anak Anak Mummy :)
for introduction. this is my lovely chika and chimok. sayang anak2 mummy . sory busy terlebih, thanks qaqa sebab jage anak2 kite :) *mcm real anak je kan . teehee!

sangat suke main roda !
all about footballs !
Malaysia vs Indonesia !
satu kelas pegi serang kedai mamak , memang memekak la cite dia ! haha :)


kami memang sporting gile ! :)
fine ! tengok bola pakai jubah ? style kan aku ? hahaha.. mau tak nye . busy doe. balik meeting terus singgah lepak gan dorang :)

waka waka eh eh ! ;p
tekun ye bro ? hahah ;p
Perasmian Bulan Inovasi Uitm Puncak Alam
Muke masing2 penat lepas FLASHMOB :P

smile ladies ! :)
orange ! :)

Make Over Ninie Celop : special entry for ninie . atikah abd jalil ! ngee :)

before



after :)
Birthday my sayang Nasfi sukri. Aura Teammate :)
sayangggg you alls sangat!
mengoda sangat aksi kau miss oit ! haha

we have passion , that's why we choose EVENT ! :)
untung la kena suap gan mawar ! :) hehe

kemeja Aems tak tukar lagi . (lom mandi k time ni. meeting kan ? :P )

muke aku gan nas , dah macam ape dah :P haha

laluna : walaupun bergelumang dengan dugaan yang hebat minggu minggu terakhir as part 2 event management ni , but alhamdulillah all my friends and me can manage it very well :) thanks to all lecture's , friends , seniors , and everyone for supporting :)

wish us luck for our final exam , for this 4hb January 2011 ~ insyallah Ayah , i'll do my best for it ! chayok ! :)

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

bnyknye gmbr....suke tgk!hehe
ehh suke kuning ke??cm bnyk kaler kuning je kat diri kau..hehe

p/s: kemslm kat anak2 mu ye..*wlupon aku geli!haha*

Miss Lalunn said...

hahaha.. mane de suke kuning. tapi dah byk nau theme nak kuning hajee.. hadap kan ! hahaaha . baiklahh mumyyy smpaikan nanti :P hee

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...