Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, December 2, 2011

Laluna : OMBAK RINDU THE BESH ! :)



Assalamualaikum. alhamdulillah , tak sia sia aku tunggu cite tu berbulan bulan untuk di tayangkan. walaupun ade babak aaron yang aku tak berapa nak berkenan dalam movie tu . tapi aku suke gak ! haha.. encemmnyeee.. okay fine. for the first time aku dapat tahu si Maya Karin bawak watak Izzah tu . aku dah tak suke. tapi bile dah habis tengok filem dia tadi. aku dah ubah fikiran. dia memang sesuai bawak watak tu . kena sangat la dengan dia. dia bole buad hati aku goyah nak nangis kot. erk.. ke aku memang dah nangis dah pon ? haha aptb !

watak aaron aziz , macam biase. romantik, and macho dia tu terserlah. garang and ego pon same. eee.. aku suke betol laa ! haha... tapi aksi dia gan maya karin dalam cite tu . hmmm.. bini dia tak marah ke ek ? ;p opps... hehehe.

watak si lisa surihani tu . hmm .. bole laa.. tapi smtimes kelaka gak tau . sbb dia mcm jarang mencarut and garang semacam , tetibe cakap 'sial ! ' aku nak tegelak. hoho .

akhirnya dia bawak gak watak yang lain dari yang lain. bole lah. lame lame nanti okay la kot. :)

aku kasi cite ni 4bintang and half. ;)

sebab dia bole bikin mr.doulbe A menangis. and member aku yang bront tu , cakap cite ni sedih. hahaha.. kalau dah kaum lelaki sendiri nak nangis tengok cite ni, apetah lagi kaum perempuan.
weh , tak rugi doe kalo gi tengok. so ape lagi , moh kite gi tengok lagi !
aku tak puas . sbb aiman ahmad suke buad lawak . tengkok dia.. aku nak menghayati pon susah ! hahaha.. ade macik kat belakang tu siap bawak anak2 plak. adehh - -''
aje parah .


laluna : 'itu bukan redha, tapi pasrah. kalau redha kite ikhlas... pasrah bermakna kite mengalah ' :')

aku mengalah ke maknanye ? no ! ini baru permulaan. there's a lot of chapter in ma life. and i must face it with smile :) a biggest smile ! insya Allah :)

4 comments:

teratai said...

boleh tengok lepas ni...!

Miss Lalunn said...

sile2 :)

aryuyidIary said...

tapi kiter tak nanges mcm mane? overall best jugek :)

Miss Lalunn said...

kau kebal ary. hehehe ;)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...