Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, January 28, 2012

laluna : Therapy Hati :')

Assalamualaikum :) hey ! :)
tadi entry happy kan , ni entry lagi happy !
haha .. inilah rawatan hati yang aku buad :)
i want to be strong thanks to kawan kawan :')
malas nak merapu , dah cukup la kat twitter tu je tengok aku sedih , sedih ;(
kat sini nak happy happy . ;)

balik melaka hari tu keluar gan they all :)
eh memang setiap hari kerja aku keluar je kan ..
hmm mane tak nye. tak bole duk duduk berkurung je..
aku rase macam alone. fine.. dalam time time hard camni.
memang kena amik fresh air kat luar..
supaya tak teringat sangat.. rindu tu memang la..
Ya Allah je tahu. tapi life has to move on .. so aku move on ler ni ..! :)

jalan kaki , naik KTM tau ! :)


kemane saja , di mana saje , snap ! snap ! :)

syira , me and masdiana :)

cuci mate ! cantek seyh ! nak nak ~ hahaha

kalau lah ade yang baik hati nak kasi teddy cmni bawak tido yeay ! :)

shopping is the best therapy kan ! ;p

cun , cantek , comel ! duh ! ;p





jumpe awek cun si nia summer ni kat wangsa walk ! :)

cun kan ? but sorry , she's taken sudah by incik heart dia ni :) sweet couple :)


dari merlimau ke jasin ke kuala lumpur , ke KL sentral (meet shukri :) ) ,then ke Times Square , last place ke wangsa walk ! penat , serius ! tapi tidur pukul 4 pagi jugak ... haha..adoi !
thanks kat kawann kawan , kat melaka ade je lepak tapi gambarnye nanti la aku upload , now letih , need rest :) hey awak . thanks wish good nite kat kite tadi . :') i miss you.. pasang lagu ni sebab teringat kat awak. hmm.. please take a gud care of yourself. still can't avoid kerisauan melampau kat dia.. ishh..sory :(


laluna :
have fun , serius :)
but , still can't fully recover.. hard doe . :'|

3 comments:

moharaf said...

one word. Style!

CIK YAYA'NA said...

ade pape yg kta tertinggal ke??

Miss Lalunn said...

hakem : hey , thanks ! :)

Achik : sangat byk! :'(

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...