Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, February 14, 2012

Laluna : My First Anniversary ! :)

Assalamualaikum :)
hey .. korang mesti ade buad inrelationship with someone kat facebook kan?
if takde means korang single or jenis tak suke mencapup . bagus la macam tu .
me ? aku pon tak suke mencapub if ade boyfriend like buad relationship semua tu. just aku suke post kat blog pasal dia , it means i appreciated him and nak put him in my diary :)

*so for someone yang penah aku buad entry pasal dia tu, i did because i appreciated your exist in my life. it's s p e c i a l . 
l i m i t e d  e d i t i o n . paham ! :P
time berdating berdua :)

but for the title kat atas tu.
aku inrelationship with a GIRL :)
beautiful girl. jangan jeles . cun awek aku tahu. hehe..
name dia Sasha Syafiah .. eh kejap itu name facebook.
name betol dia Nurul Syafi'ah :)
umur dia sebaya aku .
dia tinggal kat melaka.
satu uitm lendu dulu tapi lain kos.
aku berkenalan dengan dia dari facebook.
start dari komen2 kat link lagu 'Just The Way You're'
dia promote kat aku lagu 'Grenade' :)
lepas tu aku terus minat lagu tu ! hehe.

hobi kiteorang Karok !
so, first time jumpe kat Mahkota Parade.
pi karok ramai2.. (aku memang kaki gathering gathering ni )
syok weh ! dengan dia, aku dapat jumpe minah satu kepala dengan aku..
suka Hindustan.
suke Korean (sikit2)
gile karok
suare dia sedap! :)
if ade probs we all share :)

alhamdulillah. walaupun dah jarang dapat jumpe, facebook jadi tempat kiteorang lepas rindu.borak2 :)
aku memang jenis tak mencari, i mean kalau orang tu senyap aku pon senyap. kui3.
tapi my dear sasha jenis tak cepat melatah and sentap. alhamdulillah . nasib kau paham aku cha ..
kite same same mencari kan. hehe

*rindu nak peluk cium awak :)

thanks for being my sweetheart kat facebook tu and in mylife.
welcome to UiTM Shah Alam :)
nanti kite ley lepak same same.
i love you sasha :)

laluna : Ya Allah please let us be together forever. i love all my friend, and family .

7 comments:

aryuyidIary said...

untung cik sha comel nih ader lalun.best larh t boleh sllu dating kat shah alm.. ^^ hihi

Miss Lalunn said...

heehe. awak pon untung ade saye.. sbb sy sygg semua kawan kawan saya :)

insyallah aku doakan kau jugak ary :)

moharaf said...

cool!

Miss Lalunn said...

sweet kan we all ? haha :)

moharaf said...

yup. macam mana nak tahu sweet ke tak. rasa pun tak lagi. hahaha. just kidding! :D

|ShaChaPe'ah| said...

terharu nie!
what shld i say? aishh speechless la!hehe;p
thanx dear lalun for this entry! really appreciate it!
aku syg kau la..& aku rindu bangat nak karok ngn kau nak duet same2! (suara awek saya nie pon sedap ok!retis pulak..hehe)

I LOVE YOU :)

Miss Lalunn said...

hakim : hahaha.. tengok pon bole guess laa ! :)

sasha : my pleasure sayang ? aku memang romantik :P hahaha

love you moreee my dear . yeah! nanti jumpeee wokey syg :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...