Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, July 21, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST



Assalamulaikum ! haa dah lamee lalunn tak masuk contest, tetibe terbacee entry ni, menarik plak sebab contestnya simple tapi adiahnya menarik :)

mahu jOin jugak contesttt awekk cun atas ni . hehe 
okay ni pic lalunn k .. 
fuhh fuhh , hopee menang! hehee .
*perasan la lalunn ingt kau cun ke  nk menang menang ni. haha.. gurau jeeh :)

picture ni ade sentimental value skit , actually its for private , but for dis contest. kasi masuk jelah :) hee.

okay lalunn tagged contest ni kat yang tersyaang lar.
Achik
Qaqa Syieka
MMZ
Fariha

lalunn amik contest ni daripada belog Xerra :)

8 comments:

sara zainol said...

haii dear.. all da best ok dlm Ga kamu tu.. n btw, i tag u dlm GA ni :

http://sarazainol.blogspot.com/2011/07/ga-happy-birthday-ayesha-ramlee.html

zie_ira said...

fewwwitttt,,,gud luck ,,smart owwhh,,hehe

cik Ida said...

Thanks for join dear.. really appreciate it!!.. 

ida Firdausi punya belog

MAISHARAH said...

gud luck

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

mmz said...

thnk lalun!

|ShaChaPe'ah| said...

fuyoo..nie msti gmbr zaman dulu2 kn..
smoge menang!good luck:)))

Miss Lalunn said...

yeahhh dah berzaman dah pic ni ... haha.. thakss you alls !
thanks for tagged, nt i serbu keyh ~ hikhik.

atiqa aris said...

gudluck dear:)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...