Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, July 17, 2011

Laluna : KAMI again ! :)

Assalamualaikum , haa ! nak setory ni .. dah lameee akok lalunn tak pegi membirahh bersame teman teman dalam grup KAMI ni .. kalo tidaakk dlu .. melaka tu , kiteorangg ler hantu yang kasikk gegorrr tahu ke idak ?! hahaha...!!




dah lame gak plan , ni kali ke 3 , baru menjadi .. like i told them beforee " if nak plan , bia awal awal ... " so menjadi lar akhirnyeee. si tukang plan , tu haa anak minhat tu .... mule mulee decide nak gi ke JJ , pastu tukar nak ke M.P .. aku lar , nak jpe kak dyaa. rinduu ;) hehehe.. lepas tu ... pegi sanee.. kak dyaa cuti plak. adoi ! kena perli sudahh .... dalam hati tension je an mase kena perli tu ... sabar jelahh lalunn .. then .. buad jelah muke tensionn sebab tak memasal dah kena bayar rm 3 ! then nak blahh gi JJ ... gile membazirr doee..!! dah ler tadoo duit ;p

lepas tu dorg gi makan.. aku lepak ngan sasha :) sebab aku bawak duit cukup cukup tok karok jeehh ;( sadiss an citee akok... hiiokkk... sedihh. hahaha.. then masuk bilik karokk..


sory sebab pic tadeee.. memasingg dah membiol kan diri ketika tadi..so sumee terlupee sudeh. hehe.. karokk 2 jam.. nasibb last last karok tu mood aku ade balik :) iif tak .. memangg catat sejarahhh lalunn masuk bilik karok tapi tak nyanyi satu hapahh pon! haha...

sedangg lepak lepak cari baranggg mima tok pakwe dia nye besdayy.. terjumpeee mek azahh time sekola deduluuu... wahh wanita berkerjaya sekanggg.. ( aloo tak snap pic :( )
then... terjumpeee achik anddd all my sayang sayangg.. hehe si anis , zirahh.. tapi jijahh gan roddy tak nampak plak... perghh cam hape dah JJ tu kitorang buad.. selumber je.. men tolak tolak, tarik tarik baju.. dah cam tadikaa sesuki hati jeh. hahaha

then dah cari cari tak jumpeee.. kiteorang pon berpisah ler gan sasha.. dia balik gan adik dia... aku balik gan maz. zul , fik balik gan encik ciros. sebab mereka ade FUTSAL kat Tanjungg Agas , jauh dol ! aku ingat dekat ... sebelom kena bebel sebab balik lambat , baik aku balik dulu ,, hehe balik tak balik gak .. lepak sejam kat umah senahh lamee tak lepak situ .... :)

lalunn :  bosan gak an entry tanpa pic ! ho... nanti kuar, aku nak kasik snap pic manyak manyak ! yeah ! ;p

2 comments:

aryuyidIary said...

seronoknyer hang out...
lalun mesti nak karok kan,klu tak mesti tak sah..hehe :)

Miss Lalunn said...

hahah tu la, ary ... psni nk kuang gan hang plak.. muley tk ? hehehe.
karok tu wajibulghunnah weh.hehehe

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...