Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, July 14, 2011

Laluna : KISAH BENAR : lalunn ngidam nak pakai gaun! ;p

Assalamualaikum , haihh kebosanan melanda ... tetibee aku teringin nak ushaa baju ... and baju yang aku tetibe terminat  , adalah GAUN :) auwwww ouchh! ayuuu siot! haha... btw, perempuan akan nampak lebih ayu and sopan plus cantik bile pakai pakai labuh, does any one agree with me ??? hahaha

first ELEGANT GOWN :

tak perlu sexy untuk nampak cantek .. aku suke gown yang tutup bahagian bahu .. :)



sweet kan ? hehe , okay for muslimah plak .. yang macam ni okay lar kot :)




nie kire collection yang biase biase je .. ce pegi kat butik  sume tu .. pergghh siyes ! aku rase nak kawin hari tu gak ! semata mata sebab gaun dia cantek ! hahaha gile kau lalunn!

nie aku nak add sikit , gaun gaun yang pelik pelik je rupe dia... sory info tadee sebab sume daripada ehsan pacik google, masehh :)

bulu merakk , penuhhh siot ! haha

yummy ! gaun dpd kek ! bek makan je gaun ni ;p

lady gaga ni gile ke ape , pakai gaun daripada dagiing... dah kalo lady gagahhh tu gagahhh gak ler! hoho ;p


ni lagi satu gaun lady gaga .. aku tatau ler ape name gaun ni , cam melendir je, yuckks! geli la ngok ;p
laluun : manusia memang ade macam macam identiti , ikot korang la, asalkan tak memudarat kan diri sendiri and orang lain sudah ...

9 comments:

QAQA atiqah said...

Nak kawen ke nyah ? agagagaga ;p

mmz said...

peh...berdarah idung la weyh. hehe
lalun nk naik pelamin dah ke, nk bergaun2 nie? ;)

mmz said...

aku da tagged kau! :D

Miss Lalunn said...

a,ah a,ah aku nak kawin ! haha jemput ke majlis yee , teehee :)

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D
sumpah cm nak kawen..
tp klu gaun2 cmnie nk pg mane je..
bkn kite ni artis ade event gempak2..hehe

Miss Lalunn said...

hahaha tahu tak pee chaa :)
alaa.. kan aku buad eventt. so baju baju cmniee kn patut ade, kihkih berangan je.. nk buad event ala ala fairytales gettuww !! hahak!

sakinah jamil said...

haha! kawen jgn lupe jmput !

sakinah jamil said...

haha! kawen jgn lupe jmput !

sakinah jamil said...

haha! kawen jgn lupe jmput k!

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...