Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, August 4, 2011

Laluna : Bilee terlebih rajinnn ... tak tidoo lak tu .. -____-'








Assalamualaikummmm.... aku menaip ni dalam keadaan 50-50 je nak membute ni .. ngantok tu ngantok tapi mate tak bole lelap.. maybe sebab hati tak tenangg.. *byk sgt dose kau lalunn oit... memang lah. huhu
okay okay , malas nak runsing runsing pale pikir pasal orangg orang yang tk sepatutnya... yukkk tengok header baru aku buad tok 2 awek comel ni .. yang lain comingg soon okey ! ;) hehehehe. 

fariha :


aku edit ni pakai on9 edit yang ziera kasi tu plus gune photoscape. ;) simple je. sebab tak tahu nak tambah ape lagi. hoho tapi ary suke purple. nanti lar tuka eh. dah baju kau kaler coklat aku letak ler lain lain coklat gak . hehehe ;)

Achik :
achik nye header ni spesel skit. memang fully edit kat on9 gune link yang ziera kasi tu . sory comot skit. haha still in learninggg . ;) ni kes aku tak bole tido.. berjam jam gak lar mengedit nye. tanpa hala tuju. hahaha.



lalunn : ramai lagi kawan yang amik kisah pasal kite, baik pikir and hargaii yang macam tu , yang nak blahh tu , blahh jelah , i'm fine without you ! ;) *mcm la tk biase kena tinggal, mende basic je tu . hahaha ;pp

5 comments:

mardhiyahshaifuddin said...

hye kak.. leh tlg sy x??? tlg wat kn header utk sy leh??? ermm.. header nie kne byar ker x??

Liyana Z said...

kreatifnya!

zie_ira said...

wah2 ,baru tengok ni ,amboii ,rajin bebeno nih ,,kekeke,,cantik2 ,,lagi selalu buat ,mkin bertambah semart nantii,,

Miss Lalunn said...

adik kasyah : dik , akak buad ni suke suke je sebenarnyee. hehe dorang tk mtakk pon. hoho ;))

Liyana Z : thanks dear , hehe. still in learning lagik :)

Zie_ra : hahaha . tu la tu , praktis make perfect, kalo rajin maybe ley buad income *perasan la ko lalunn. hahaha.

CIK YAYA'NA said...

wah!!!,,, meleleh ingush i negok, maceh,,,,

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...