Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, August 4, 2011

LALUNA : mencari ketenangan di sebalik lirik lagu ini : tema lagu blog lalun.



OPICK - Tiada duka yang abadi .

Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam a€˜kan berakhir, hari a€˜kan berganti
Takdir hidup a€˜kan dijalani

Tangis dan tawa nyanyian yang mengiring
Hati yang rindukan cinta dijalan-Mu
Namun ku percaya hati meyakini
Semua akan indah pada akhirnya
Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Waktu berputar rebulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam a€˜kan berakhir, hari a€˜kan berganti
Takdir hidup a€˜kan dijalani
Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Harap ampunkan hamba-Mu ini

lalunn : aku akan cube untuk tidak menyesal atas segalanya. insyallah. sesungguhnya Allah maha mengetahui segala sesuatu . 
-ade pelangi selepas turunnya hujan , ade bahagia menanti selepas meniti dugaan mu ya Allah ;)


-mungkin hari ni kita hilang sorang, esok kite dapat lagi ramai . so takde hal lar ;)

4 comments:

sara zainol said...

shadu je lagu nie :)

|ShaChaPe'ah| said...

love love love this song!

aryuyidIary said...

lalun..kehilangan seseorang memG PERIT..tiade aper yg boleh kiter ungkapkn hanya hati sendiri yg tahu..tapi walau ape pon jadi sentiasa lar igt dia dlm doa kau.mnda yg baik dibalas baik and allah maha adil..aku penah rase ap yg kau rase..smoga kau smkin kuat and teru kuat babe!

Miss Lalunn said...

Sara : kan ? ;)


|ShaChape'ah : me too dear ;)

Aryuyidiary : insyallah babe, ;) aku akan hargai sahabat yang menghargai aku , rather than yg cari time sesak je.. hmm ok ok ;) hehe

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...