Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, September 8, 2011

Laluna : Beraya bersama Budak budak manjee :))

ASSALAMUALAIKUMM !!

hai hai hai !! korangggggg .. eiiii rinduu nyee kat blogg ni :) huk3 .. sedehhh.. dah lame tak pat updateee.. ade ler dapat 3, 4 hari.. hehe.. *baru lagi tu.. haha.

rinduuu nak bace komen komen korangg. nak terjahh terjahh blog orang , nak menyemakk kat shoutbox2 korangg.. korang rindu aku tak ? hahah *perasan* kih3 ;p

alrteee... hari raye belom tamat lagi. so meh join aku mengembara di hari rayee. cewahh !

hari tu .. lepas magrib.. aku berappoinment bersama budak budak manjee untuk beraye bersame mereka.. ni kes serang semua rumah tau ! haha sekali 6 rmah dalam satu malam . terbaik kan ? kih3 ! :)

jom menyerangg ! :)

berkumpul di rumah Jijah :) then bergerak !

umah tempat berkumpul : umah jijah :)
model kuih raye eh ? haha.
jari cover , jangan sampai masuk idonkk achik oit ! hahaha ;p
akhirnyaaa pic aku keluar ! hahaha ;p
tanpa biskut raye , sape la sayee ... ;p
lebar kau senyumann kau jah ! hahaha ;p
Second rumah AZRI AFIFI :)

melantak sampai lebam ! yeahh ! hahaha..


ade satay , ade nasi goreng special ..
puas kami kami mengorek rahsia nasi goreng sedapp tu , hahaa tapi tuan pnye badan kedek tanak kasi tahu gak cis ! haha btw, p ko memang pandai masak .. thanks so much ! :)

jijah makan dengan sopannye , cewah . hehe :)
jangan tanye asal kiteorang tak senyum. aku pon tak tahu. hahaha. kelat je !
tuan pnye rumah :)
ehem! ;p
lepas tu , bergerak ke rumah aku plak :)

eksaited kelihatanye mereka itu . hoho ;p
jangan malu malu  , jangan segan segan , buad cam rumah aku . haha


opss ! tertibe pic hamster , sesat ke ? haha... tak la.. nie hamster hazirahh ;)
aku kasi interframe ni dlu .. comel kan kan :)

terasa aura nak jadi mummy hamster semakin berkobar kobar. haha 
cumeyl kn weh ? haha :)

bergambar dengan  bendera sebenarnye. tapi tak nmpak . haha

ok . move to rumahh achik plak ! ;) jom jom !

asal peace ko sampai lima jijah oit ! ;p
cik zira sibuk gn hp dia .. gan terapian letuwww .. hahaha ;p
kuih raye kat rumah achik byk..hehehe 

then last but not least . kul 11.30 malam ! haaha kteorang bergerak ke rumah anis :)

mee lagi . haha kenyanggggg tau :)
encem kn kami ni :) hahaha
time bersnap snap pon ley tergelak gelak lagi . hahhaha
ok last pic , memory for us :)

sygg korang sumee !! :))
lalunn : pasnie rayee ley plan konvoi lagi ramai ramai . haha abe PP jgn kemut kemut ehh.. sile menjoinkn diri anda ;)

walaupun raye gan family tahun ni tak seronok sangat sebab sume busy .. kawan kawan ramai . so tetap seronok ! yahoo !!! ^_^ thank ssygg :)

6 comments:

CIK YAYA'NA said...

yeay!!!! kta owang pertame ngomen,, nyomel dak baju kelabu tu,, na mintak no matrik die boleh ta?? agagagga!!!

Miss Lalunn said...

hahahah , kemain eksaited !! nape mtak kad matrik ? mtk num hp lar ! haahhaha

QAQA atiqah said...

waaaahh , aku nk komen hamster tu , hihihi ;p comel !

Miss Lalunn said...

hahaha tapi tu kecik weh , kite beli nan besar sikit eh ;)

zie_ira said...

hehehe ,,aw2 ,,segan i ,,kite rasa tau ngape muka kite kelat je ,sebab ,,confident nak makan dengan banyak nyee,,ahaha

next year wt lg cm ni er,smpai kol 2 pagi plak ,,owke?huhu

Miss Lalunn said...

hahahaha terbaikk ! tade hal ! ;))) thanks korangg lebiu sgt sgt ! ;D

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...