Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, September 10, 2011

Laluna : Member Aku Artis , korang ade ???

Assalamualaikummm ;)

haa ! besh tak aku .. member gan artis kowt . korang ade ? hahaha . gile la ko lalunn.. terbaik wook kot member gan artis. kemain lagi ! hahaha . *just kidding guy's .
come here , i wanna share smthing special with you guys ...


Sebelom aku mengepost entry ni .. aku ade gak mintak izin kat member member aku tu untuk di publishkan pic diorang . ini entry sekadar suke suke . takda nak kasi hati sape sape sentap okay ;)

Ramai yang perasann bahawa mereka mereka ni ade serupa dengan wajah artis . kalau setakat sorang dua yang cakap aku okay lagi .. ni dah ber orang orang yang berkata . hehehe.. so hari ni aku nak korang plak mengenal pasti .. same ke tak same pic diorang ni ?

*to my buddy . jangan marah eh ;)

first .
my lovely sista ! sis Dya :)
artis : Fida Pantene .
serupa tak dengan Fida Pantene ni ? same kan kan ? ;)

second : my dear sasha :)
Artis : Sharifah Nur tv9 .

kiri : sharifah nur    kanan : sasha 
third .
member aku : Celam .
Selebriti : Safee Sali *pemain bola sepak malaysia ;)

ce tengok bebetol , de rupe beb ! :)

haa .. ade rupe ke tak ? haha.. aku buad ni berdasarkan kajian ye. bukan sesuka suki. dah ramai yang panggil dorang cmtu :)
nie post suke suke ... nak sharee.. hehe..
hope korang enjoy k ! ;D

laluna : aku cam artis tak ? *perasan.. haha.. hmm tapi ade one of my friend pnye kakak cakap mke aku cam mila af tu... cehh.. jauhh sangat rase nyee . tak rupee pon ..  kan kan ? tapi sore minah tu sedap.. lagi bagus kalo ley dapat sore cam diaa.. hahaha ;p

ok . jgn sentap.. byee ;p

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D
thanx miss lalun..adeyhh la..malu nie..^_^

Miss Lalunn said...

welcomeyl dear !! haha , ;)) jgn memaluu.... bnda btol kot .

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...