Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, February 21, 2012

Laluna : Nervous result first degree ni !

assalamualaikum ..
hai semuaa..
nak minta tolong bole..
tolong doakan result kite okay. malam ni 12am dah bole check insyaAllah.
cuakk ouh ! T_T

paper susah bole tahan la..
risau sebab paper last tu , dugaan datang plak time tu .
Ya Allah ..
harapnye ade hikmah atas segala yang jadi ni..
datang la khabar berita yang baik ..
kalau ini pon ade jadi hal jugak..
aku tak tahu mane aku nak cari kekuatan lagi ..
dah sehabis mampu aku bertahan untuk tempuh 3 hari ni ..
semoga cepat sembuh wahai hati ..

#doanakkhabargembira :')

gud luck for semua yang tunggu result UITM malam ni , esok dan seterus nye! semoga semua success okay ! :)

laluna : ape yang dah di usahakan. aku redha dengan segala keputusan. aminnnnn yarabbalalamin.

3 comments:

moharaf said...

bukan seorang sahaja. malah semua orang warga uitm degree cuak waktu begini.

Miss Lalunn said...

hehe. nasib la result alhamdulillah :) how about you beb ?

moharaf said...

macam biasa je. janji tak repeat. just stay on the right track.

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...