Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, February 4, 2012

Laluna : Salam Maulidur Rasul :)


Banyakkan berselawat ke atas Nabi saw :)



promote :
dari kite buang mase , takde kerja tu, asyik cakap bosan je, or melayan drama2 merepek lain kat tv tu ..why not tonton drama ni :) sekurang kurang nye, dapat la. hiburan berfaedah . aku rase drama ni macam ade simbolik of something. tak sabar nak tonton. :)
drama khas sempena maulud nabi..



Selami erti sambutan Maulidur Rasul yang bertemakan “Menghayati Perjuangan Rasulullah s.a.w” pada tahun ini menerusi drama-drama hebat iaitu “Al–Ikhlas”, “Kasut”, “Runtuhnya Sebuah Dosa” dan “Telekung Buat Mama” yang membariskan pelakon-pelakon tersohor tanahair, antaranya, Lisdawati, Nasir Bilal Khan, Fauziah Nawi, Noorkhiriah, Tiz Zaqyah, Remy Ishak, Beto Kusyairy dan Rahim Razali serta animasi tempatan “Saladin” yang menampilkan Fahrin Ahmad dan Faradhiya sebagai suara latar. Selain itu, TV3 turut mempersembahkan “Diet Rasulullah”, sebuah program majalah yang penuh maklumat dan informasi berguna buat penonton mengenai amalan permakanan Rasulullah s.a.w. 


yang paling menarik perhatian aku untuk menontonnye..
drama ''runtuhnya sebuah dosa''


synopsis :






berhibur sambil mendapat faedah yang baik tak salah kan :)
semoga kite dapat pengajaran dari drama ni.
insyaAllah :)

sumber : gua.com

2 comments:

aryuyidIary said...

آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ
selamat menyambut maulidur rasul lalun :)

Miss Lalunn said...

thanks fariha :) gud luck for the changing campus :) semoga awak dapat tempat dekat gan we alls :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...