Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, August 24, 2010

i'm not a good friend for you isn't ??




aku ingt lagi,
mase mule dulu... hehe
kite kawan biase jek..
sampailah satu hari ... kau tibe bg msg kt aku..
" tika, aku nk jadi kawan kau boleh tak ? "
aku pun dengan senang hati nya reply ...
" laah..selama ini kau bukan kawan aku ke ? hehe.. aku tak kisah pun la.. ok je. "
kau reply balik " aku nak jadi kawan baik kau... "
aku balas " boleh jek... hehehe "

http://www.emocutez.com

then start daripada tu..
kite start jadi kawan.. rapat...


kite spend nite together, kdg2 kau tido rumah aku,
kdg2 aku tido rumah kau.. tapi paling selalu rumah kau la...
sbb family kau jarang ade kt rumah..
then kite salu...
sharing story,
masalah, gelak same2
hang out same2
tgok wayang, main bowling..
kau ajar aku jadi "ppuan"
cara dress up and sebagai nya..
aku salu temankan kau pi mane2 sbb mak kau percaya kt aku..hehe
time tu...!
seronok sgtt...


http://www.emocutez.com

sampai lah kite habis sekolah menengah, masing bawak haluan masing2..
tapi still keep in touch..
tibe2 aku dpt berita kau bergaduh dengan ur bf.. (z)
bf kau pun kawan aku gak..
sekelas.

http://www.emocutez.com

kau nangis2..
hmm... aku jadi pendengar kau yg plg setia....
pujuk kau, supaya tak nangis lagi... erk ? kau ingt lg ke ?
hmm... mase tu, aku tahu yg kau salah sbenarnye..tapi aku tetap back up kau..
sbb kau kawan aku...
sian dy (bf kau dlu)
tapi ape boleh buat... aku lagi sayang kau daripada dy...:)

lepas tu kite jadi lagi rapat walaupun jauh, atleast telefon menghubung kan kite.. :)
balek dpd PLKN , kite hangout same2..
aku simpan lagi gambar tu.. hehe sje wt kenang, kenangan..

http://www.emocutez.com

lepas pada tu...
kite dapat tawaran sambung belajar...
kau dapat tempat dekat jek dengan tempat tinggal kau dulu, dalam kawasan tu jugak..hehe
tak berubah...mmg jodoh kau kt sini agak nye..
tapi parent kau dah pindah luar negeri..

dan bermula pada situ lah kite makin jarang berhubung..
kdang2 kau lupe birthday aku..
tapi aku ingt birthday kau..
takpe, kau dah mintak maaf pun , and wish jugak walaupun lambat.
bile kite plan nk kluar same2 msti ade halangan..
if kau tk yg busy,
msti aku yg ade hal..
mase tk mengizin kan bile kite nk spend time together...
dpd situ kite makin rengang skit2..
then, aku pula bkawan dengan z ...
aku pun tak pasti macam mana aku boleh terapat sikit dengan dia..
mungkin mase aku jadi orang tengah antara korang dulu..
tapi please understand me..
we are just FRIENDS...

http://www.emocutez.com

kdang2 time kte borak, kau bahan2 aku dengan dia...
kdang2 rimas.. rase macam kena perli..
aku tak amik hak sape pun kan..
aku bkawan dengan dia, macam aku bkawan dengan kau jugak..
tkde bezanye weyh...

afta dat,
kite makin lagi renggang, bile kau praktikal kt kl...
bile aku cntact kau,
baru la kite ade borak2 sikit..
aku tahu, aku just org kampung je,
kawan , kawan kl kau sume howt2..
i'm nothing... segan gak kalo keluar gan kau kan...
hmm

kau makin market plak skg nie..
dh free hair..
kaler rambut, ape sume.. tkpelah tu hak kau.. kan
sape aku nk masuk cmpur sume tu..

bile kite bbual..
aku msti kena perli gan kau...
kau ckp budak ,budak ni smua dgar ckp aku je,
syg aku sorg jek...
sbb salu bila aku wt event msti dorg join...
semua pulak tu turun padang...

kau msti tk hbis pikir mse ckp tu kan...
kau tgok keadaan la weyh,
kau kt luar dpd negeri ni, dah tu jrg nk cntact gn dorgg
nthen... time ktorg kluar / hangout..
kau tk pnah nk join..
kau diam kn diri jek kdg2..
ade jek hal kau...but
kau tetap nk salah kn aku ?

kau tetap nk perli aku..
perli dalam gelak kn?

http://www.emocutez.com

sampai la satu hari tu...
shuk ajak aku join dy pegi photography... sje2 suke2...
dy suh ajak kau, and the other, but sume org bz time tu
kau tk jawap msg aku,
aku komen kt status kau pn kau tk reply...
aku im kt fb pn kau ignore..

http://www.emocutez.com

aku dah tk sedap hati time tu, but aku tetap nk
try to be cool, mybe line kau cm sengal sikit, then kau tkpat im aku tu..

tapi aku tgok kt status tu, org len nye komen kau reply jek...
bpe hari gak aku tpikir psal tu..
then satu malam tu aku decide tok wrote smthg kt wall kau..
sje2 nk borak2...

dengan terkejot nye aku..
aku nmpak perkataan "add as friend " !!!!!!!!

http://www.emocutez.com

time tu.... aku dah goyang gile dah..
aku tak tahu ape salah aku..
sbb minggu lepas if tk silap..
kite men komen2 kt post kau ...
okay jek..rase aku..
takde pn tande2 kau marah ke, ade terkecik ati ke ape.. kn ?

mlm tu yg plg sad bg aku, :(

but aku tetap bsyukur coz at dat time..
aku ade :
maznah,
shuk,
fikri...

http://www.emocutez.com

thanks korgg...

http://www.emocutez.com

tadi, kau tibe2 muncul balik dlm hidup aku...
selama kite tk cntct lgsung ini.. aku ade gak
add fb kau blek,
bg msg kt 3,3 hp kau..
satu pn kau tk reply... :(

then aku dpt tahu,,
kau delete z n shuk jugak.. but why ek ?

lagi tambah pelik...
bile z kol kau.. kau layan plak dy...
aku makin knfiuss...

aku nk tahu ape salah aku..
aku nk tahu ape silap aku..
aku nk tahu ape yg aku dh buat kt kau...

if aku bsalah aku boleh je mtak sory,
and perbetul kn keadaan..

hmm........................

http://www.emocutez.com


alrte la... aku tkde ape nk cite dah..
thanks sbb jadi kawan aku..


p/s : aku susah nk benci org, tapi sekali aku dah benci...
kemaafan tu sgt payah lahir dari mulut aku nnt..
sebab aku sangat EGO!

http://www.emocutez.com

sekian , terima kasih :(

http://www.emocutez.com

6 comments:

the sastraboy said...

sabar, sabar, sabar,

ouh. jgn berhenti!

(:

Laluna_Semalaman said...

yupe, thanks :)

Macik said...

sbr ye syg...sume yg jd tuh ade hikmah nye..
kuat kn semangat jep..kau kn MACHO. hehe. syg kaw sgt2 beb. thnx sbb syg akuh jgk as ur frenz!! ^__^

Laluna_Semalaman said...

thanks macikkk! ye..btol kau ckp, aku mmg MACHO! heee...
hmm .. sme2 beb, thanks sbb sudi teman aku malam tu..~~

shazwani izaty said...

pasai pa ? pasai pa ? pasai pa ? HAHA ! chill lah yunk :D

me, nelly said...

people change.
love urself b4 u love others.
so, persetankan saje. :PP

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...