Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, November 4, 2010

i love you B I T C H =)

Dulu :
- aku kawan kau.
- aku bff kau.
- aku tempat kau cerita semua masalah kau.
- aku tempat kau ajak borak.
- aku , kau ajak keluar, lepak,
- kita banyak luangkan mase bersama.
- kau kata aku la teman dunia akhirat kau.
- kau panggil aku sayang, lalink, dear, and whever.
- aku penting pada kau.
Sekarang :
aku dah jadi musuh kau ?
aku dah jadi bahan terbaik kat wall fb kau ?
kau dah porak peranda kan kegembiraan aku?
kau dah rosakkan kan persahabatan aku dengan mereka2 yg lain ?
kau dengki dengan aku ke ?
kite tak berhubung langsung ?!
kau cakap aku tak menghargai kawan ?
sekarang kau removed, delete, siap block aku lagi .... ( like i care!!! )
actually :
- ape yg kau dengki sgt ek ?
- ape yang buat kau tk puas hati sgt ek ?
- ape yg aku dh buat kat kau ek ?
- kenapa kt fb kau , bdget suci sangat ek ?
- aku tak paham kau... tibe2 jadi cmnie.. but ....
sekarang :
aku dah tak kisah, kau nk cakap ape sekali pon !!
aku dh fed up dengan kau....
kau nk dengki ke hape sekali pon..
i won't care !
aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang...
Allah s.w.t dah ganti kan kau dengan
teman2 yang lebih baik, lebih sejati , lebih pekerti, lebih berbudi
dan paling penting
diaorang lebih tahu menghargai ape itu
erti PERSAHABATAN sebenarnya... bukan macam kau yang
hanya tahu berkata-kata tanpa memikirkannya langsung,
setakat kata2 dengan message jek pandai la kau...
tapi nak apply benda tu, kau tak tahu langsung !
should i called you stupid ? tak kot, if ye, takkan la kau smbung blaja kn?
so sekarang :
kau puas hati la aku dh tak friend dengan her gak ?
kau dh rosak kn everything...
and i notice something my dear bitch !
ko de cari pasal dengan orang lain jugak kt tempat kau tuh...
so , maknenya,sume mmg berpunca daripada kau la.. hahahaha!
hidup la kau dengan cara kau nie.
aku doakan kau bahagia sentiasa .... sebab aku tak simpan dendam kat kau pon..
tak dapat pape pon buat cmtu...
aku post ni pun, just nk lepaskan perasaan tk puas hati aku jek...
gud luck and gud bye a person who i called friends ( tu dlu la tapi..... )

7 comments:

Macik said...

hehe..buka aty n minda ok syg.

yg lepas jd kn pengajaran n sempadan.

lepas nie kne berhati2 dgn mereka2 yg ske

mengambil kesempatan ats org2 yg mudah mereka

pengaruhi.. :D i love u beb!!

Laluna_Semalaman said...

baiklah kak senah, i read your lips...!!! hehehe.. i love you too!!!! <3

shazwani izaty said...

haha ! aku ingt maznah nk bagi ceramah ! tenangkan hati,terangkan minda ye ! baru lah jadi insan cemerlang,gemilang dan terbilang (bace dgn nada dato'fadzilah kamsah) hahaha

Laluna_Semalaman said...

hahahaha, ko ni sme dato ko kenal ye, siap ley tiru nada lagi..wahwah!!

rainbOw...raInbow... said...

hey u...
bese la...ramai je manusia ati busuk cam2...
dengki giler kan...xtau la nape dorang ley jadi cam2...beriye kawan tp tikam belakang...
sabo k..

Macik said...

haha..wanie BEHAVE!

ArIeF said...

bawakan bersabar k =)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...