Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, April 14, 2011

suddenly, tears fall ....



hey korang,... :)
here, here !
hehehe, ni saje-saje  nk cite , tadi aku bukak belog one of my friends sebab dia cakap tadi dia ade mengepost something daripada notes yang aku buat kat facebook , tetibe jek, aku terdengar lagu belog dia ...
suddenly, air mate jatuh sudah , hahah T_T , i dun noe why ...
lagu nie banyak sangat kenangan , lagi-lagi mase time frust menonggeng dlu ... ( time intersesi)
malam tu , aku duk belakang blok lekir seko-seko... menangis puas-puas .. T_T .
aku pinjam MP3 qaqa ... lagu yang aku asyik main kan .... lagu nie dengan lagu , rossa - hati yang kau sakiti .
hehe, rase nak gelak bile teringat time tuh , sumpah down gile .... but n'way thanks too G2 for the support :')
without korang , aku memang la lost gileeee :'(

pst: aku teringat lagi kes yang tetibe syahdu dalam bilik karok tu , ala mase overnyte tu . hahaha, lawak gile bile ingat balik, camane ntah, time tu .. aku dengar lagu tu , aku ley meleleh pulak . padahal sebelum nie aku bukan jenis yang suke menangis depan orang, lagi-lagi depan orang-orang yang aku baru kenal (khalip , farid , and yang lain ) huuu T_T tapi benda tak bole tahan ... automatik meleleh jek.....huuu haru betol time tu , kn ? haha.. seb baik susue sebelah aku , nyorok belakang dia , hahaha... *blushingg doe! ;p

but now, i'm totally okay , :)
aku doakan semua orang happy , no frust ing2 ! okay , insyallah kalau jodoh tak kemana ... bercinta bertahun-tahun pon , kalau takde jodoh , tak jadi gak ... baik kenal sebulan, tahu isi hati , budi sume .. parent's restu . Nikah , and sanding  , kekal sampai ke akhir hayat , alhamdullillah , itu yang sepatutnya :)
 kan ? kan ? hehe ...

terlebey membebel pulak , padahal aku nak mandi tadi .. tu la tu , sape suh bagi aku on9 , memang leka ... membobok jek ... hahah. okay korang, nak mandi  , dah muchuk dah , huk3, meet you all kat next entry okay
wasalam :)

by lalun : cinta lepas kawin lebih manis , macam syurga cinta , jodoh yang datang dari Allah s.w.t , amin2.. hope semua ketemu yang begitu ya :D love , lalun ~

2 comments:

Qeena Jamil :) said...

fahammm..
sabar k..

Miss Lalunn said...

this is LAME syg. hehe dah ade duka yg baru :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...