Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, May 28, 2011

LALUNA : BARCA VS MAN U !

  VS


Assalamualaikum , aku baru jeh dapat keputusan daripada perlawanan yang sangat di tunggu - tunggu oleh fanatik barca and man u .. si Ahmad Nasir, Suffian Othman , Azwan Safuan . (MAN United) , (Barca) plak , Wan kidz, Fikri Razali , Zahin Zakaria , Celam a.k.a Fahmi Hamdan. haha..





Keputusannya  3-1.. wohoho! korang puas hati ke tak ?? kih3. naseb la syg oit.. adoi... rase nak bahan NASIR jeh, sebab dia selalu bahan chelsea aku ! ;p
 thanks to the informer.. :) Mr.P ... hehe. Sory for insufficient credit , tak bole reply... :( besh la you alls dapat pegi tengok , kat rumah ni dah takde super sport dah , huk3 T_T tunggu la nanti , time degree ! korang kena teman aku tengok bola kat stadium  ! tau ! ;p haha..
done for now, hope korang puas hati la dengan keputusan tu, wokey..nak tahu lebih lanjut sile
 klik SPORT NEWS kuat-kuat okay, bubye! hik2...


Lalun : aku minat bola sebab someone.. but now, rase gile bola tu dah makin berkurangan macam perasaan aku kat dia .. pon dah pudar bersama hari-hari yang mendatang . (tetibe mood tak stabil. haha )

7 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D
jiwa kacau!
aku tgk bola bole..tp xphm pape..hehe

palarae09 said...

huhhh....

palarae09 said...

g.e.d.i.k...;p

Miss Lalunn said...

SHA: hahaha ala, lame-lama nanti kau paham ler..... hehe

Nasir : kau la gdik, aku plak...hahahaa

Izhar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Miss Lalunn said...

erm ? hahaha :)

POSH76 said...

blogwalking

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...