Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, May 28, 2011

Laluna : My Fav Female Artist

Assalamualaikum ... ini entry sekadar suke-suke . tade kene mengene dengan hidup atau pon mati . time kasih. sile layan jeh pic and komen-komen di bawah. hee :)
sumber google okay !

LIYANA JASMAY

She's has beautiful character whenever she's act . i love her acting. looks reals paling besh dalam cite PAPADOM :) terharu okay . keep it up ! 
 FAZURA
Dia mungkin nampak liar, selalu clubbing, sangat sosial and whutever , but aku suke  muke dia , cantik. lakonan dia pon cantik gak . haha aku minat dia sejak filem Gol and Gincu, sejak tu gak aku layan FUTSAL :)

HELIZA HELMI
hey! hey! haha ni paling peberet la if bab AF dlu.hee.. dia cantek, mata dia macam bijik guli ouh, besar gile.
Awok suke sangat dengan dia nie. :)
dia pandai jage imej. agama. maruah diri sebagai wanita islam. antara artis yang aku kagumi sebab dia popular berilmu. bukan habuk kosong semata2 :) bole tengok dia berlakon dalam SYURGA CINTA , my peberet film with Awok yang sengal. haha :D
 LISA SURIHANI
kurus tapi bakat menyerlah kan ? hehe. mungkin pada awal pembabitan dia dalam bidang lakonan , dia cam kayu sikit berlakon , tang dialog tu, but dia buat slumber jeh nampak real ouh. hee
bersih daripada sebarang gosip buat aku kagum dengan dia, dia pon same macam HELIZA , popular berilmu :)
aku suke lakonan dia dalam filem I'm Not Single. ehem.. farid kamil tu kawan je ke ? ;p *gosip lapuk dah.hee

MISHA OMAR
OMG ! hahaha.. sape-sape yang satu sekolah menengah dengan aku kat DANG ANUM tu , mesti tahu yang aku sangat batak dengan minah sorang nie. haha.. sampai sanggup kumpul gambar, buat satu potfolio , bilik lame aku penuh dengan gambar dia , kat beg, fail, buku, semua gambar MISHA OMAR ! aku penah jumpe dia, cantek ! hehe. tapi video and picture tu dah hilang. adik aku punye keje.dush! keep it up kak misha! ily! hee
dengar cite dia dah kawin , but dia nafikan benda tu ? betol ke ? hmmm....

last but not least , Mrs. AWAN DANIA ... hahaha. first aku tengok cite tu, aku suke gile kat dia ni. sebab dia same cam aku sempoi , tapi kadang-kadang bole je jadi ladies. watak dia dalam cite Awan Dania tu, ade kene mengene ngan aku, ayah aku tahu aku minat dia. kalo ade story pasal minah ni, confirm dia kabau kat aku. heheh
i love your attitude, just be nice and avoid la gossip panas sume tu, cepat2 kawin dengan AWAl ASHAARi okay !
love you too! hahah :)


lalunn : aku pernah je berangan nak jadi artis, budget nak masuk AKADEMI FANTASIA , bile aku bagi idea tu kat my DAD , free jeh aku kena ceramah . hahaha. dia cakap ,kalau dia dapat tahu aku masuk or join benda-benda macam tu ,siaplah. hahaha.. aku gelak jeh, lagi-lagi time tengok audition AF or MENTOR , mule la perangai tak sedar diri tu keluar. ish2 lalunn. perasan la. ko tengok cermin baik2, praktis sore tu , jangan bagi sengau, buat malu jeh. hahaha . bubye you alls ! 

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

ok dr rmi2 artis yg ko tnjuk tu kn..
aku plgggggg xsuke scha dgn liyana jasmay..
jgn tny nape aku xske die..tp aku plg xske scha la..xsuke die!haha:D

and yg plgggggggg aku suke fazura, lisa n heliza..hehe

Miss Lalunn said...

hahahaha.. aku tau ko tk suke LJ , but why ko tk ske scha ek ? dia sempoi kot. hohohoho

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...