Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, June 26, 2011

Laluna : Aku Bukan Lagi Kaki Karok !

Assalamualaikum ! haa .. haa ! terkejot ke bace tajuk entry tu ? hahaha akak dah insap dik ! ;p poyo lar ko lalun ! hahahaha ngek ... but siyes ly dow ... aku tak rase nak karok pon sekang ni, gian dah hilang .. asal ek ? ;p
tapi semangat and tahap mengidam nak tengok movie tu membuak - buak sampai memaksa aku mencari - cari filem - filem yang konon nya Box Office untuk di Survey ! nak tengok ! hahahah .. ni antara list - list filem yang aku dok berkenan nak tengok !

-  3, 2 , 1 CINTA
-SEKALI LAGI CINTA ...
- LAGENDA BUDAK SETAN 2
 AND YANG TERPALING DI NANTI KAN ! SIYES TAK SABAR WEH !

OMBAK RINDU ! GANDINGAN AARON AZIZ, MAYA KARIN AND LISA SURIHANI ! PERGHH ! KHABARNYE LEPAS RAYA , HOPEFULLY TIME TU ... DAPAT LAR AKU TENGOK WEHH .. KORANG ? SAPE , SAPE YANG SUDI singgahkan kaki tok melangkah bersama-sama aku nak tengok movie nie, sile -sile ! hahaha jom ! haruk panggung ! :) pastu kite makan Mekdi eh.. korang belanjer tau . hehe ;p



lalun : dah set date , esok date dengan Bicham ! haha nak tengok 3, 2, 1 cinta ! tapi mamat mat saleh celop tu layan ke cite jiwang melayu ni ? hahaha ahh ! ikot selera aku okay ! syg ko bicham ! byee ;D

5 comments:

mmz said...

akuh text kau tak dpt knp3???

|ShaChaPe'ah| said...

da tanak karok da ke??
pasnie aku nk karok ngn spe plak..hehe;p

Miss Lalunn said...

maz : maz ku sygg , akak tak pakai maxis dah. haha sory. ko text kt cel lar. nt ujung bulan 7 baru aku aktifkan maxis eh. heheehe sory dear...

cha : hahaha... kau karok gan abe tercinta mu tu lar, boleyh ? giahahaha ;pp

|ShaChaPe'ah| said...

ouhhh da tanak da ngn aku??
ok xpe2..sentap lg!;p

Miss Lalunn said...

ShaChaPe'ah : nanti abe tercinta mu tu jeles caner ? bhahaha .... gile tanak ? karok gan RETIS plak , ne ley tanak2 ni . hahahaah ;D

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...