Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, June 18, 2011

LALUNA : AKU KAWIN :)

 Assalamualaikum ! :) entry short nie je nie.. sebab mate dah ngantok .. hee.. sambil layan NORA ELENA , aku taip mende ni ...

aku kawin ? wade...! haha ofcourse la BELOM ! tu ayat meraban je weyh ... hahaha budget nak tarik perhatian, tapi ade korang kysah ? ade ? hahaha ;)p

pagi tadi .. bobby dengan kak dya datang rumah , pick up aku , kami pon memulakan perjalanan ke rumah cik ERLIE :) abang dia kawin ... hehe. mule-mule perjalanan nak sampai ke sana, punyer lar jauh dirase weyh .. tapi disebabkan ade kakak aku yang comeyl cam kak dya ni ... and bobby yang suke mengarot marot.. haha perjalanan tu rase besh jeh :) meh layan pic meh . hehhee

ktorang join berarak juga weyh , meriah , hehehe :D

boleh pulak ade namer aku kat sini kan ? hahaha .


bismillah bace bobby! ehhehe

perut memang lapar, tapi sempat lagi pose ! :)

green :) cantek kan pelamin dia :)

dah lame aku usha budak tecik ni, dapat gak snap pic dia,comeyl ! :)

kiss pp dia ! :)

kak ya nan tomeyl :)

ehem2. :) hehehe

aku dengan bobby dah selamat bersanding dah. hahaha ;p

berangan awek duorang ni nak naik atas pelamin , hehehe moge cepat dapat jodoh ye kakak2 , hehe :)

sister :)

pengantin sporting, dah penat2 pon layan lagi pale ktorg yg suke snap pic tak sudah sudah ni . ehehe thx !

bakal jadi keluarga nanti . haha bak kata bobby " eh.. aku tuan rumah lar .. " hahaha *sory sje bahan2 , ehehee :)
thanks ERLIE sebab layan kiteorang eventhough dia penat sangat , sian dia lari sane, lari sini, macam2 kena handle, pengapit plak kn . hehehe, :)


lalun : seronok tengok orang kawin , kite bile lar .. ek kak ya ? heheeh :)

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

wahhh seronok!
nie la die x hajak haku!hehe

Miss Lalunn said...

hhahaa kite pgi time ko kawin dengan tsyggg lar , ek chaa :) hehe

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...