Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, June 10, 2011

LALUNA : TOLONGG AKU !! :((

Assalamualaikum ....
teehee ..
tolonggg aku .. tolonggg la aku nie .. haha poyo gile.. gurau je, budget cam dalam kesusahan sangat lar an , padahal aku nak mintak jase baik korangg untuk tolong one of my friends nie.. dia masuk one contest , BFF contest .. so , nak mintak kerjasama and baik hati korang yangg comel-comel, encem-encem , cantik cun melecun kat blog nie ... meh la like ramai-ramai ! hehe ;)
jasa baik korang amatlah dia alu -alu kan .. ples ... hoho..


kalau nak like , sile klik sini dlu . EIGHT DESIGN BOUTIQUE after that , korang ley like kat pic ni plak ...
MY G2-BFF contest ! hehehee , itu saja , simple kan ? tolong eh ... sayanggg koranggg ! thanks , sapa dah like , bole tinggalkan link blog kan bawah nie ... thanks tau , bubyeee ! ;)

4 comments:

QAQA atiqah said...

aku juge sedang cube memarket kan gmbr tersebut, hee ;)

Miss Lalunn said...

hahaha.. harus la membantu, aku on9 jap smlm, copy link pic nie, hehe :) hopee ramai la sudi like, aku force adik aku suh like gak,kih3.. ;)

Izhar said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150190911525808&set=a.10150181630375808.300271.130763970807&type=1&theater

Miss Lalunn said...

thanks izhar ..

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...