Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, June 8, 2011

Laluna : My Fault ..

 semua memang salah aku ..
aku bukan kawan yang baik ...
sebab tu salu kena tinggal dengan kawan-kawan ...
sebab tu sume tak suke aku ..
sebab tu sume nak update mara-mara aku kat facebook...
aku memang tak PENAH tolong kawan-kawan aku ..
aku memang KAWAN PALING TERUK kat dunia nie..
aku memang TERPALING menyusahkan kawan-kawan aku ..
aku memang tak penah ade TIME DORANG KESUSAHAN ..

KESIAN korang dapat kawan macam aku ...
KESIAN korang terpaksa mengadap aku nie bertahun-tahun ..

dun wory, sampai masa aku pergi jugak ..
time tu , tade NURUL ATIQAH, NURUL LALUNA , LALUN, LUN , or whutsoever yang korang duk panggil selama nie..
baru ade orang aman kalau aku tade...
baru lah aku tak menyusahkan dia ..
barulah hilang erti kata BFF ... BESHFUCKERFRIEND.. thanks for the ANUGERAH.. aku terima seadanya.. :(
memang tu yang paling layak untuk aku , after WHAT I"VE DONE for you ...

gile sedih .. tapi as normal human , terpakse la terima hakikat hidup ni, tak semua orang kite bole puaskan hati ..
ayah pesan, buat baik pon beragak jugak ... sekali kita dah buat dia sakit hati , HILANG SEMUA KEBAIKAN and PERTOLONGAN kite kat dia selama nie.. tak berharga rupenye... takpelah..
aku jek.. bersyukur dengan ape yang ade... thanks for the status sume tu .. it's really hurt me.. aku text sume orang.. pon diam jeh. nak ngadu kat sape pon tatau nie ... naseb ade belog nie... thankss belog :')

rase cam nak hilang kan diri jeh ... off hp, deactived fb, hide blog...
baru hidup semua orang aman kn ??? macam tu eh ? hmmmmmmmmmmmmm :((((

2 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

nape ckp cmnie..he said the title was not for you la....jgn la ckp cmtu ok?
he waiting 4 u to on9..then juz back to normal ok?xmo la gado2..hati aku pon tak senang weyh!;(

Miss Lalunn said...

nie hari tu pnye la chaaa . :)
no worries , aku dh cite kt maz dh pon, but dia pn dh tbiase ktorg gado .. nie . haha.. bia la fik tu .. insyallah, nt ktorg okay larhh... ko relax je k . :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...