Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, July 1, 2011

Laluna : Bersyukur atas kurniaanNYA :)

Assalamualaikum !
aku bersyukur sangat -sangat kerna sekali lagi di tempat kan sebagai warga uitm and for the first time , aku dapat kos yang aku mmg idam -idamkan :)


insyallah , aku akan berusaha dengan penuh tekad, tok stady bebetol kali nie :) aku tahu ni kos baru and maybe peluang pekerjaan tu agak pelik and susah skit, but aku percaya kalao ade rezeki Allah nak kasi , insyallah ade, yang penting usaha k

for my Dear QAQA : insyallah aku doakan hang dapat transfer bersama kami G2 , never separate k ! ily alls ! jpe 29 hb ni k ! hehe visit my PINKY room, ladies gile doe ! hahahaha jangan gelak kan aku sudah weyh ;p

okay dear, bye for now .. magrib sudah . ehe.

8 comments:

QAQA atiqah said...

teringin nye nk updated cm ko ni , printscreen cm ni , happy happy , ape yg mampu , saba jek la dulu , hope ade Allah permudahkan jalan aku transfer puncak :/

zie_ira said...

wahh,, tahniah2,, terus kan usaha,,chaiyok2,,^_^

reen izrinda said...

congrates awak! :)

Miss Lalunn said...

QAQA : insyallah babe, chill k ;)

ziraaahh : hahaa thanks weh ! yeahh cayok3 !

reen : thankss reeen, ;)

|ShaChaPe'ah| said...

congrats!:))
qaqa sorg je mlk ea..
nape die bley dpt mlk ea..mgkn sbb die dok n9 la kn..
xpe2..try usha2 org dlm insyaAllah dpt!:)
syok la kau dpt cos yg dimintak n dpt s.alam..lg pnjg langkah mcmtu..hehe

Miss Lalunn said...

ShaChaPe'ah : ape panjang langkah nye weh , kat situ silap2 aku bkurung lar ntah . hahah sbb tmpat tu kan cm tmpat jin btandang ... jauhhh dpd bandar , yerk ! tapi bagus gak , kurang ler sosialitysm aku , (ade ek ayat cmtu. hahaha )

|ShaChaPe'ah| said...

ouhh..puncak alam tu tmpt jin brtendang ke??
aku tatau lak sbb aku xpenah pg pon..aku pk cm uitm s.alam gaks..hehe;p
anyway, still kat s.alam..syok ouuuuhhhhh!!!hehe;p

Miss Lalunn said...

hahaha pendalaman sgt weh , kalah lendu wa ckp luuu . hahaha puncak alam bukan shah alam lar (nasir ckp) haha.. but still in selangor lar. hee

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...