Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, August 24, 2011

Laluna : Sepetang Bersama Nur Haziqah comel =)

Assalamualaikumm kome ! ;)

petang tadi mase nak tunggu waktu berbuka .. dalam pukul 6 petang lebih kurang. aku gah syok syok layan Muka Buku ... tin !! bunyi daripada luar.

aik ? keta sape pulak petang petang ni ? aku jenguk kat pintu.. tetibe ade sorang budak comeyl jalan dengan selumber terkedek kedek .. menuju kat pintu sambil sengeh kat aku ..

'anak sape plak ni .. comel , tembam , gebu ! huh ! ' aku makin pelik.

dia bukak kasut .. dia senyum lagi .. :)
aku hulur tangan then dia salam..
dia terus masuk ikot pintu utama rumah .

jap lagi mak dia plak terkeluar dari keta .lahh !.... Kak Intan rupenye ! hehe.. ok aku tahu anak sape . ini lah budak kecik yang aku penah datang raye rumah dia dulu . dah 3 tahun dah .. besar and gebu ! hoho..

petang tu seronok sikit . melayan kerenahh si budak comeyl ni .. meh tengok pic dia :)

ape tengok tengok ? nak kasi duit raye ke hah ? ;p
di sebabkan dia tak puase . *budak 3 tahun kan . aku bagi ler dia Fries Mcd yang aku beli tadi .. kemain gemauu dia gan kentang tu .. sabar je aku tengok dia makan .. cis. hehe.. nasibb pose , kalo tak mau join sekaki time tuh gak ... =_='
jeles la tu orang makan MCD , orang lain pose .. ite tak pose. hikhik

ai , name kite ziqahhh .. =)

'alamak.. acam aner nak buad peace eh ? ... ' hehe
still mengunyah kentang MCD ..dengan bahagianye... 

leka bermain dengan patung pinky yg susue kasi =)

chubby kan dia ? ;)
amik gmbar idunk dia .. sat gi , amik gambar mate dia , haha. asal bole sume nak di snap nyee aduihh..
mak dia cakap .. " haa..dia serasi lar dengan ko Along .. name pon dah nak dekat same. Atiqah , Haziqahh ... " aku gelak jelah sambil melayan kerenah dak kecik ni . keje dia asyik suh aku snap gambar jeh .. pastu main gan ikan dalam akuarium kat rumah aku tu . kemain dia tergedik2 depan ikan tu . tapi ikan tu relax jeh.. C o o l . haha


tepat pukul 7 pm , mak dia dah nak balik .. macam time datang tadi . dia selumber terkedek kedek menuju ke pintu .. dengan plastik kecik MCD kat tangan gan air Coca Cola and permainan mcd .. tangan sebelah melambai .. 'babai... babai .. hehe '

gerammmmmnyee aku tengok  , ciumm pp skit ! hehe. dah salam tangan , cium pastu pakai kasut.. lalu beliau menuju ke kereta saga aerobek kaler hijau kepunyaan mak beliau..

begitulah kisah aku : sepetang bersama Nur Haziqah ;)


3 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

cm cerpen je ko nie bercerita..
comelnye dak kecik nie!!hehe:)

Hans said...

hahahaa
nasib puasa kan
kalau tak join sekali makan fries
hehehe

Miss Lalunn said...

Sha : hahaha ade nmpk cm berbakat ke ? kih3... .. comeyl kn kn ;)

Hans : haha.. tu la weh.aduhhh .. tahan jelahhh time tu . hehe

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...