Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, July 19, 2011

Laluna : Bilik Aku Kaler Pink! Kau Ado ??! hahaha..

Assalamualaikummm :)
actually dah lameeee aku nak menempelkan entry ni kat belog kesayangan aku ni. tapi di sebabkan linee tak serupeeeee LINE yang sepatutnyaa.. maka terbantutlahh cerekarama minggu ini , cit! ape aku merepek ni! haha. sekarang sementara line tengah ON THE MOOD, mehh mehh layan pic ni tanpaa rase jelesss..sileekan.. heheheh ;p



aku balut sendiri k ... comel tak ? haha ;p

family picture corner. :) frame tu baru beli aw! ;p rm5 je pon.hahaha

jadi pink dah almari ni aku kerja kan! :)

ni kes savingg lar, nk beli almari kaler pink tak mampu .. so buad la ikot kreativiti sendiri . hikhikhik!

last but not least :) hari tu aku ade kerja kan..so duit gaji tu, aku gune kan 15% daripadanya untuk beli cadarr ni! hehe somel kn?  (woit lalunn sejak bile kau jadi pinky girls ni! nan ado! hahaha )

lalunn : sekali sekale rase bilik aku ni ladies gile doe! hahaha style an! janji kreatif memacam kite ley buad! :)

8 comments:

sara zainol said...

peminat setia pink ni.. hehe

CIK YAYA'NA said...

hamboi,, macam na lawn i je,, kekeke,,

mmz said...

seram doe nk lepak bilik kau. haha. zzZZZ...!!!! ;)

POSH76 said...

blogwalking

zie_ira said...

wahhh,,mengancam !:D

aryuyidIary said...

heee...kiter dah sampai bilik awk lar..pinky cute ;) colour bilik kiter lebih kurang cme ary pinkpurple..ngeee..t datang pahang pulak eh ... :D

aryuyidIary said...

heee...kiter dah sampai bilik awk lar..pinky cute ;) colour bilik kiter lebih kurang cme ary pinkpurple..ngeee..t datang pahang pulak eh ... :D

Miss Lalunn said...

thanks for komen you alls! tak sangkeee , entry bilik lalunn pink ni smpai 7 komen! hehehee . achik , aku mmg nk lawan ko pon . hahah zira, biase je.kikikihh. senah : hahaah tak la seseramm antu kat astro ria tu an? hee...

fariha : haha insyallah babe, nk merasa gak ke negeri pahanng lepas ni. hehe :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...