Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, July 23, 2011

Laluna : Lalun , nape kau suke sebuk hal orang ????

orang buad status sedih sedih ..
yang kau sebuk duk LIKE then mengomen tanya kenapa??!
eh ...dorang ade menyebuk kat status status sedih kau tanye kenapa tak ?
takde kan ....so kau jangan sebuk lalunn...

orang buad muke monyok je....
kau datang dekat dia tanye kenapa .." ada masalah ke ?"
ehh .. time kau monyok.. cam moody je. ade plak yang dorangg datang tanye kat kau "ade masalah ke ?" ade ??
takde kan ? soo......jangan sebuk lalunn !

bile dorang mendiamkan diri......lame.
bile susahh diorang cari kau ...
yang kau sebuk sebuk nak rase susah hati kenape ?
time kau susah hati ...
 dorang duk diam jeh..tak buad ape ape pon...
diorang tak susah ati pon kan... so kau nak sebuk kenapa lalunn ?

time dorang tengah HAD PROBLEM !
yang kau duk banyak tanyee , busy body tak memasal kenape ??
time kau HAD PROBLEM , ade plak dorang busy busy dok tanye macam macam kat kau ? ade ?? takdee kan ?
so tak payah menyebuk la lalunn...

cube kau hidup tak payah susahkan orang lain lalunn..
yang kau gatal sangat nak sebuk hal dorang tu  kenapa ? tak malu ke lalunn ?
dorang tak amik pot pasal kau time susah, kau nak sibuk amik port pasal dorangg. buadd mendee ?

lamee lamee ti dorang menyampahh... padan muke kau ... ;p

peringatan pada lalunn . sekian.

3 comments:

n.i.k said...

ee camne nak dptkan blog camni ;)
follow back dak bru ni http://mysyazwanie.blogspot.com hehe

|ShaChaPe'ah| said...

weyh..asl nie?
cm laen mcm je bunyik??

Miss Lalunn said...

NIK : thanks dear ! :) nt follow balik okay. hee.

Cha : haha ntah la weh .......

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...