Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, August 7, 2011

Ini Entry MENGAMUK : laluna !

5:31 AM 8/8/2011



weh weh ! ni nak hangat ni . ni nak hangat ni !
aku lagi gah ade problem. bole pulak gatal gatal tangan ni pergi
stalker si A tu. last last terjumpe gambar lame kiteorang dlu . wahwahwess..!
sedapnyaa diorang perli perli kat situ !!

"bff ko lar. bukan ko dlu ke ? " ..
'bff syggggggg ko pon ade sekali kt situ ..hahahak"

*bodo memang seronok ar aku bace komen ko !

weh weh . wadeheck doe !
suke kurangkan pahala puase aku kan ko kn ?
hari tu mencari kemainnn lagi .
macam dah insaf sangat ! non ado !

memangnye sume nak cari pasal gan aku ke skang ni ?

betol la ape ayah cakap . kawan bole. tapi jangan BAIK sangat. sekali dah gado  . macam tu lar. ei.......!!

mase gado ni lar kite nak tengok perangai kwan kite tu yang sebenar nye. ade yang mase baik ayat kemain manis lagi . bff forever lar. teman selamanya la. thanks for everything lar. sayang ko la. lalink la. dear la. ape sume chaitt !!!

time susah .
time ade problem.
time nak melalak putus cinta .
time takde duit !
time nak berjalan !
time nak itu, time nak ini !!
haa ni muke ni !
time tu lar baik la. ape la . palat !

dah jadi camnie. sikit pon tak ingat sume tu . lagi nak dok perli dok ada la. ape punye perangai lar. eh sory .. eh. aku punye perangai. kalo orang tu dah berbudi gan aku . contoh si A ni . walaupun dia buang aku . aku takkan tikam dia dari belakang tau. nak perli ke ape. memang tak sanggup sebab sampai mati pon . aku akan ingat jase dia kat aku !!

ni tak . lupe dah semua tu . sahabat ke tu ? eh ko jangan nk BFF sangat eh. aku dah naikk lemas dah gan sume tu . naik ngeri dah tau tak . aku ade gak kawan . dah ber belas tahun . tak penah plak kiteorang gune name BFF tu . kekal je persahabatan sampai sekarang !

aku ase name BFF tu ade badi lar kat aku . so memang tak bole gune . kena gune perkataan 'kawan baik ' itu jer kot termampu.

ya Allah ! sesaknye kepala hotak aku .. nak mengadap macam macam dugaan bulan puasa kali ni. serius ly. benda ni akan ubah hidup aku . betol kata member aku . kalo aku terus moody. bersedih camnie. memang ramai nak tepok tangan kat luar tu .happy lar ek ? mekasih lar . mekasih bebanyak .


lupe diri .
lupe jasa orang.
lupe budi orang kat kau .

amalkan la perangai macam tu.
perli lar aku lagi . perli !

hidup ni Karma ! tak lame lagi berpusing lar . tunggu je eh . ;)


tak doakan tapi. itu lar lumrah kehidupan. so , hadap jelah.


lalunn : Alhamdullillah. Allah tunjukkan mana sahabat sejati. yang ade time susah senang. yang tahu ingat budi dan jasa kite pada dia. semoga kekal persahabatan ini.. insyallah. lalunn. whaddupp ? just get a life ! wohoo !

orang dengki tak kemana. aku tak pernah kutuk or perli ko belakang belakang tau A . yang S tu maybe penah kot. ntah . lupe. tapi ko buad camtu selumber je an ? fine fine. aku nak mengamuk lebih2. aku ingat ape kau penah tolong aku dlu . aku bukan jenis tak kenang budi macam sesetengah tu. ape yang aku bole buad. maafkan kau je. hope kau pon maafkan silap aku kat kau. kire HALAL.


raya tahun ni akan bawak perubahan besar dalam hidup aku . aku pasti !



*ade sape sape anonymous nak komen. nak gelakkan aku ?? silekan. aku senyum je lepas ni ! :)

10 comments:

Hans said...

yups
susah nak cari kawan sejati
kawan masa senang memang mudah nak cari

zie_ira said...

hm ,sabar je la eak ,dunia ni macam2 ,manusia ada ,yg penting diri kite sendiri ,,biar org buat jahat kat kite ,,kite jgn balas balik ,insyaAllah,,ramai lagi kawan2 yg syg kan ko ,n always be with u tak kira susah senang ,,tahu ??! :D

|ShaChaPe'ah| said...

sabar lalun sabaaarrrr....
kan hidup nie mmg penuh dgn dugaan..
hidup mmg susah..bnyk2 la doa..semoga die brbahagia dgn ape yg die buat skrg nie..
aku cm dpt agak je sape A dgn S ko tu..
aku rse, baek ko lupekn je die..so ko xsemak otak..block je trus..xyah stalk2 da..

Miss Lalunn said...

bersabar la wahai ati :)

thanks koranggg . :)

nur hamirudin ismail said...

benda yang lepas jangan dikenang. kalau boleh, bermaaf maafan. aku pun serabut tgk kawan kawan berpecah belah. ok (:

CIK YAYA'NA said...

hehehe,, tape bia sume owang menci ko, kta tetap cayang aan ko,, insya'Allah,, pe yg dowang buat ni dowg akn dapat balasan yg same,, bukan doa tapi ni an putaran hidup,, tamo sesedeh ye,,

Miss Lalunn said...

ciros : aku dah maafkan dorang dah. ko jgn risauu. tp nk jadi cm dlu tu . ati aku dh berat sikit. sebelom aku jpe pic tu... aku ok lagi. tp lepas tu.. mmg tk arhh weh.


ACHIK : hehehee i noe it dear. dh 11 tahun dh our friendship. takde orang yg bole paham nurul atiqah mohd nor macam kau paham dia :) thanks a lot's !!

.s.e.r. said...

rlex der..;)

.s.e.r. said...

rlex der..;)

Miss Lalunn said...

ye , gua relax bront. ati kereng gak ni. haha ;p

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...