Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, August 6, 2011

Laluna : B O R I N G !


hide seketika .
need a space .


*agak agak . kalau aku lari jauhh jauhhh . ade sape sape nak kejar tak ? erk .. ade sape sape nak cari ? ;p

*mane nak lari eh .. hmmmmmm -____________-'

7 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

aku pon nk lari gak weyh..
bawak aku plsss...
aku nk lari dr semua org!SEMUA!

Miss Lalunn said...

kau pon gah no in mood ke chaa ? kenape ??

QAQA atiqah said...

ko nape lun ? :(

Miss Lalunn said...

qa : i'll story to you. dun wory k yunk ;)) . just need a space. nak rase orang kejar tak kalo hilang. ke aku memang di cari time susah je, *emo* ahaha. :)

|ShaChaPe'ah| said...

aku mmg dr dlu nak lari..
lari jauhhhhhhhhhh2!!hehe..
juz idup nie jauh mne pon kite lari kat tmpt yg sme jugak kite smpi..
kn dunie nie bulat or specific nye sphere..hehe
so juz face it!:)

nasiruddin said...

kdg bila kita lari,sentiasa ada org yg mengejar...tpi xdisedar olehnyer....

Miss Lalunn said...

sha : yup. aku baru je FACE it. lega doe ;)

nasiruddin : dia eklas ke tak mengejar tu agak2 eh ? ;p haaha.

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...