Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, August 22, 2011

Laluna : Header Sesuka Suki ;)

Assalamualaikum . :)
let's make this entry short and simple .. okay shoot !
semalam aku supposed to kena tido awal sebab hari ni nak bergerak ke lendu. tapi aku dah biase tido lambat. so tak mampu nak tido awal.. hehe. dalam pukul 3 lebih camtu baru aku terlelap kot.. sepanjang mencuba untuk menutupkan mate tu.. aku pon mengodeh gambar gambar dalam file kat lappy sayang aku ni. aku jumpe sume pic tu. and aku pon mengedit.. so inilah hasil nye ...



header for Azliana Mohamad


Header for Fariha


Header for me : actually yang ni belom lengkap lagi. takde gambar ketupat. cis.. aku tak reti lukis.. *nmpak sangat mase Pendidikan seni dulu aku banyak sangat main main ;p haha.


okay. aku tahu korang bukan nak pakai pon header ni. tapi aku tetap nak buad jugak sebab aku suke ! haha ;)

sengaja mengisi mase lapang tanpa di pinta . sekiann.... next entry rase nak buad story pasal semalam tapi... tangan malas tol nak menaip.. tolong ketok sikit tangan aku ni biar rajinn.. haishh lalunn lalunn. hehe..


Lalunn : Kalau anda mampu bergembira.. buad ape menangis ? orang lain bole bahagia ..anda pun ! so , anda mampu mengubahnye..
*over betol kata kata aku pagi ni. haha hoorayy ! wanna meet qaqa , sasha and ary :)
here i'm coming LENDU ! :D

8 comments:

mAy Lee said...

funny lah awk.. ehehe.. nice blog.. greenn.. wrne faveret eh? >,< peace~ ^__^ v

Miss Lalunn said...

hehe. kite memang suke merepek wak ;)
warne sempena ramadhann ni . peveret kite pepel cm profile pic awak tu :)

CIK YAYA'NA said...

bak datang la,, nyomel!!! mekaseh wak,,,

Miss Lalunn said...

haha same same yayunkkk ;)

mardhiyahshaifuddin said...

kak.. leh x tlg watkn header utk sy??? heheh....

Miss Lalunn said...

adik kasyah : kasi akk pic kamu . nt insyallah akk free aku godeh2. akk buad kn ;)

mardhiyahshaifuddin said...

okeh.... t sy tagged pic at fb... sy mau kaler pink sme ngn kaler baground sy.... tjuk nyer: tntg si gadis comel mula berbicara... kak.. kalo akq wat lpz rye leh??? hehehe.... sbb sy mau bgi pic rye sy larhhh... hehehe....

Miss Lalunn said...

mady add lar akk kt fb, sng skit if nk bborak pasal hal ni , ok nt tagged k :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...