Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, August 22, 2011

LALUNA : I do love snap candid picxa ! ;)

Assalamualaikummm....... hai hai hai korangg ! mornink ! hehe di pagi pagi hari yang menghujan ni.. mesti ramai yang tarik selimut and then kroih2. kan... haa .. jangan tipu .. hehe.. aku pon rase nak mengJOINkan diri membute macam kalian gak .. tapi kan .. macam tak mampu je. mata aku ni tak bole menutupi dirinye.. punnn *ayat ah chai ...

lalu aku pun mengupdatee lar entry ini.. meh meh komen kalo rajin. hehehe..
pagi pagi lagi aku dah mengepost blog aku kat grup2 blogger blogger seMALAYSIA .. nak menambah kenalan , they alls , peramah gilaks ouhh.. seronok ! hehehe..

nak borak panjang panjangg share story memacam. besh besh ;) tapi aku bukan nak dok membebel pasal tu kat sini.. aku nak story pasai candid pixca ! ;)
aku baru terperasan yang aku suke sangat gan candid pix... rather than yang memang dah tahu orang tu nak menyenapp picture..

contoh contoh candid pic yang aku dah edit . credit to photographer . Naser. friend of mine.

mase kat kenduri rumah fikri 

meneroka keindahan paabas ;)
memory A'famosa :)


dalam pic yang candid ni , ade seribu satu macam pertanyaan dan ayat yang bole di bikin panas .. hehe.. and nampak cantik ;) maybe sebab pakai camera mahal ;p

okay tamau bebel pepanjang. nanti korang mengamuk bace blog ni bosan sebab Miss Lalunn kuat bebel. hehe... thank for cominggg , thanks for follow dis blog .. ok ..
nanti tinggalkan link kat shoutbox. senang aku nak terjahhh sorang sorang nak ucap tenks memanyakk sebab sudi singgah blog ni . cayanggg korang so much ! ;)



Lalunn : Member aku cakap aku looks happy sangat today .. sampai dia naik pening and pelik. sebab aku nampak relax jeh ...cam takde prob's besar. hahaha.ala, kan bagus aku happy camnie weh .. aku tak susahkan spe spe runsing tengok aku moody ,and insyallah i'll keep this smile forever =)

5 comments:

Anas Clay said...

cantik =)

Miss Lalunn said...

thanks ;) credit to photographerr lolz ;)

Yasmin ♥ said...

Wahhh ! Memang cantek :D

IFA Athirah said...

truskn snyum spnjg masa!!hoho http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Miss Lalunn said...

thankss korang :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...